Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan álljak neki egy buli...

Hogyan álljak neki egy buli szervezésének? SOS

Figyelt kérdés

14 éves leszek tavasszal.

úgygondoltam, szervezek egy bulit, de nem valami babazsúrra vagy ilyesmire gondoltam :DD

kb. 10 embert szeretnék meghívni, (5 fiú, 5 lány)

de nem tudom, miket csináljunk.

az tiszta gáz lenne, hogy idejönnek, aztán ülünk és unatkozzunk :S Miket lehetne csinálni egy ilyen bulin?

Milyen zenéket tudnátok ajánlani, milyen kajákat csináljak, és milyen 'játékok' legyenek a bulin?

(az 5 fiú közt van az, akiért teljesen oda vagyok, már több mint fél éve, és elég eggyértelmű jeleket adott a srác hogy ő sem közömbös irántam..ezért is nagyon fontos ez a buli nekem.)

Előre is köszi minden normális választ, és oltogatásra nem vagyok kiváncsi.

2011. febr. 11. 08:40
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsi a hibákért, és a hüly.e fogalmazásért :$
2011. febr. 11. 08:43
 2/4 A kérdező kommentje:
senkinek sincs ötlete? :'((
2011. febr. 11. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ajánlom az alkohol nevezetű drogot :D bármelyik éjjel-nappaliban kiadják, csak ne egyedül vedd meg. mondd a többieknek, hogy ők is hozzanak. (pálinka), vodkanarancs de leginkább csak sör ebben a korban. táncolhattok, pipázhattok, dumáljatok, zene maxon, azért nem könnyű unatkozni ;) mondjuk 10 ember elég nagyon kevés jó bulihoz...
2011. febr. 11. 16:49
 4/4 A kérdező kommentje:

köszii.

mondjuk elég 'partiiarcok' akiket el akarok hívni, szal remélem jóól sikerül :D

Jöhetnének méég válaszok.

2011. febr. 11. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!