Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Jo kis pub-ot vagy clubot...

Jo kis pub-ot vagy clubot Budapesten?

Figyelt kérdés
Egy barátnömnek most lesz a 20.szülinapja és szeretném elvinni szorakozni mert még nem igazán volt,de nem az a nagy bulizos tipus tehát a diszko kilöve. Ezért szeretnék egy kis hangulatos helyek ami nem tul drága.köszi
2011. jan. 27. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
A nyugatinál van az íjász klub, olyan pubos beülös mindenfélés.
2011. jan. 27. 23:31
 2/4 anonim válasza:

Szerintem ne vidd szórakozóhelyre. Főleg ne a 20. születésnapján!

Menjetek el Pesten a városba, fontos: 17:00-kor induljatok, mivel akkor már kezd sötét lenni, tehát menjetek el egy Pizzériába, nem túl drága szerintem, és egyetek meg 1-1 pizzát, illetve igyatok meg 1-1 colát vagy amit akartok.

Aztán pedig vegyetek elvitelre innivalót, és a hidak felé sétáljatok. Tehát a Duna parton sétáljatok, aztán add oda az ajándékod neki.

Mivel gondolom nem vagy akkora pa*raszt hogy lekenyerezd egy holmi *Pub-al ..

1. Pizzéria 2. Duna parti sétálás 3. Ajándék átadása 4. a folytatás.. :D

Remélem nem voltam annyira kedvrontó..

2011. jan. 28. 16:16
 3/4 anonim válasza:

BOCSÁNAT! BOCSÁNAT!

Félreértettem..

Azt hidtem barátnőd, szal azt hidtem pasi vagy.

Szerintem ha nem annyira 'szórakozós' , akkor menjetek el moziba, aztán shoppingolni West-End -be..

Vagy nem tom. West-End -be lehet nézelődni is, nem kell beleesni az első ruhatárba.. :D

2011. jan. 28. 16:18
 4/4 A kérdező kommentje:

igen én lány vok és egy bnömröl van szo

és kifejezetten az ö kivánsága a szortakozás de nem diszkoba

2011. jan. 28. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!