Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mibe oltozzek fel a farsangi...

Mibe oltozzek fel a farsangi bulira?

Figyelt kérdés
szerintetek mi legyek a farsangi bulin amivel megnyernem a "legjobb" jelmez sijat? semmi otletem sincs segitsetek..
2011. jan. 26. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
mond meg hány éves vagy,és f/l és majd még irok:)
2011. jan. 26. 13:40
 2/5 A kérdező kommentje:
16/L es elore koszi:)
2011. jan. 27. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Öltözz LadyGaga-nak és adj elő valamilyen számot tőle tánccal és playbackkel!

Öltözhetsz Marylin Monroe-nak is. Kell hozzá egy nyári fehér ruhácska. Szőke parókát szerintem minden party-kellékboltban lehet venni, de a Müllerben is előfordul.

Ha barna hajad van öltözhetsz Beyoncé-nak! Én vagy a Diva vagy a Single Ladies klipjéből táncolnék valamit. http://www.youtube.com/watch?v=LEyfk97Gs7o

http://www.youtube.com/watch?v=4m1EFMoRFvY&feature=related

Szükséged lesz egy fekete bodyra és egy barátnőre aki megcsinálja a hajad. Aztán csak tátogsz és táncikálsz valamit.

A másik klipben is szükség lesz a bodyra meg egy bőrkabátra. Ott is elég tátogni meg táncikálni.

Ha nem szeretnél táncolni akkor öltözhetsz Bob Marley-nek. (Én is az leszek.) Papírból tekerhetsz egy gandzsát. Vegyél fel egy munkás nadrágot és egy farmeringet. (Sima egyenesszárú farmer is jó.) Lábbelinek tornacipő is jó. Ha rasztának akarsz kinézni akkor fond be a hajad kicsi tincsekbe. Vegyél fel hozzá egy csöves vagy egy reggae-s sapkát. Ha nem tudod befonni a hajad akkor fonalból is meg lehet csinálni. (Fogsz kb 6-7 szál fél méteres sötétbarna fonalat. Megcsavarod és a végét megkötöd. Csinálj annyit, hogy elég legyen az egész fejedre. A legvégén összekötheted az egészet, de elég ha egy hajpánttal a fejedre erősíted.

Lehetsz görög istennő is. Csak egy lepedőre lesz szükséged amit magadrakötsz úgy, hogy ne essen le rólad. Felvehetsz hozzá egy sima strandpapucsot is.

Most hirtelen csak ennyi ötlet jutott az eszembe. Remélem tudtam segíteni valamit.

Még néhány link:

Marylin Monroe:

[link]

Bob Marley:

[link]

Görög istennő:

[link]

2011. febr. 8. 16:53
 4/5 A kérdező kommentje:

kossz kossz:d

segitettel:D

bob marley az nagyon awesome...erre nem is gondoltam:D

2011. febr. 11. 12:44
 5/5 anonim ***** válasza:

A fonal-parókát úgy gondoltam, hogy a két végét összefogod és úgy lesz rasztás. Csak rosszul írtam x))

L/14 :DDD

2011. febr. 11. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!