Ez szerintetek hülye ötlet?
Alapvetően nem tűnik rossz ötletnek.
Viszont! Ha valakinek baja van, szerintem mindenre vágyik, csak arra nem, hogy még más is a nyakába zúdítsa a saját baját.
Plusz, a klubot hogy gondoltad? Neten? Esténként, ki mikor ráér, összeültök egy fórumon vagy egy chatszobában?
"vannak rendes , jóságos emberek, akiknek a szíve arany, de olyan sajnos ezekből van a kevesebb"
Törvényszerű, hogy az ilyenekből legyen kevesebb. Tegyük fel, hogy van egy hely, ahol mindenki aranyszívű! Mi lesz ott? Mindenkitől elvárhatsz bármit, hiszen mindenki szívesen segít. És ha mindenki mindenkitől elvárhat mindent, ott nem sokáig tart ez az aranyszívesdi. Néhány embernek persze nem élne vissza ezzel, de hát megint csak ők lennének kevesebben. Ez már off, de gondoltam megjegyzem.
Valamilyen formában léteznek ilyen társaságok, de azok nem egészen olyanok, mint amire te gondolsz. Ezeket a súlyos betegségekben szenvedőknek tartják fent arra a célra, hogy megosszák egymással a problémáikat és erőt öntsenek egymásba. Ha láttad a Harcosok klubját akkor tudod miről beszélek.
Szóval szerintem megvalósítható, amit mondasz. (bár én messziről kerülném az ilyen helyeket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!