Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megcsinálni a...

Hogyan tudnám megcsinálni a saját szerencsémet? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Eddig akárhányszor beindult a karrierem, valami véletlen folytán keresztbe tört. Néhány példa:

- egy ismerősöm jóvoltából megismertem egy híres festőt, akinek a kiállításán megjelentek volna az én képeim is, de a megnyitó előtt két héttel a festő elhunyt, így a képeim nem kerültek ki, helyükre néhány posztumusz festmény került ki a halott emlékére

- amikor találtam végre egy bandát, amiben énekelhetnék (különleges hangom van, nem minden zenei stílushoz megfelelő), a harmadik koncert után az egyik tag kilépett és feloszlottunk. (Mellékesen jegyzem meg, hogy később a banda újra összeállt, akkor én úgy döntöttem, nem csatlakozom. Nagy hiba volt, ugyanis tavaly egy kisebb színpadon felléptek a Szigeten...)

Ezek voltak a legnagyobb baklövések, amik körülöttem történtek, voltak más szerencsétlen helyzeteim is, de most nem erről akarom a véleményeteket hallani, hanem, hogy miért történik ez?

Miért nem sikerül megcsinálnom a szerencsémet? Nem lennék "sztár" alkat? Nem akarok celeb lenni, csak arra vágyom, hogy megbecsüljék amit csinálok. De hiába, ha nem siekrül megismertetni a nevem...

2011. jan. 24. 18:26
 1/1 anonim ***** válasza:

hasonló szerencsétlenségek bárkivel előfordulhatnak, és valószínűleg nem te tehetsz róluk..

ha jól tudsz festeni, kereshetnél valami jó festő pályázatot, ha jó vagy, sokat nyerhetsz, ehhez nem kell nagy szerencse.Meg rengeteg más lehetőség is van itt a neten, kiállítás sem kell ahhoz, hogy eladhasd a képeidet.

noss énekesből sok van, de sosem lehet elég, aki nem adja fel, még akkor is lehet ismert énekes, ha semmi hangja nincs, ilyen a világ, de ha egy jó énekes nem küzd meg azért hogy ismerjék, kevés az esélye, hogy felfedezzék.

a szerencsében elég csak hinni, és kisebb-nagyobb formában egyszer mindenképpen felbukkan egyszer

2011. jan. 25. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!