Hogyan kerüljek be a médiába? Mit tegyek?
Sajnos nem Pesten lakok, szerintem olyan szerencsém sincs, hogy beválogassanak egy valóság showba (mert már próbálkoztam a Benkőbe bekerülni), az érettségi pontjaim nem elegek ahhoz hogy fősulira járjak, mert azt olvastam itt, hogy a BFK-n lehetne leginkább pl. műsorvezetést tanulni.
Ismeretségem sincs.
De mindenképp beszeretnék kerülni, akármit megtennék érte.
Már kisgyerek korom óta ez az álmom, aki nem ismer, az hülyének is néz emiatt, de aki ismer, az tudja, hogy tényleg komolyan gondolom (szal nem néz hülyének)
Szóval normális, értelmes válaszokat várok :)
rabolj ki egy bankot meztelenül, majd villants be a kamerának... az mindig működik
vagy legyél videoblogger és beszélj valami hülyeségről, azzal napisz@r celebnek perfect leszel
- menj el egy kosárlabda vagy focimeccsre és rohanj be anyaszült meztelenül
- Állj ki a főtérre,és öntsd le magad benzinnel majd gyűjtsd meg! Közben kiabálj az éppen arra járó emberke kamerájába hogy "VILÁGBÉKEEEEE"
- Menj fel pestre és mész fel a szabadsághídra majd várj fél órát.Addigra kimegy a tűzoltóság,a Tv híradó,és egymillió kíváncsi néző..Amikor már tuti,hogy te vagy a közép pontban játszd el a barátok közt 1 jelenetét,vagy a jóban-rosszban-ból egy jelenetet..HA unják akkor énekeld el a himnuszt,és kiabáld,hogy te csak híres szeretnél lenni..
-Ilyen még sosem volt,de ha megölnéd a barátodat,akkor utána szenvedélyesen beszélhetsz a fókuszban is..
- Menj a rendőrségre és jelents fel legalább 6 rendőrt,hogy megerőszakoltak,és megvertek..
-
pffff -.-"
nem értem az embereket, hogy miért kell azokat lenézni, akik celebek, vagy a valóvilágba szerepelnek?
mert irigyek vagytok rájuk, hogy semmit nem csinálnak mégis felnéznek rájuk, középpontban vannak, pénzt keresnek ezzel.
érdekes hányszor olvasom facebookon is, hogy de ratyi ez a való világ, minek kell ilyen műsor?
és mégis mindenki nézi, mert tudják, hogy kivel mi történik...
nem tudom, ha normálisan teszek fel egy kérdést, miért kell rögtön bunkón válaszolni???
Én nem nézek valóvilágot,és fogalmam sincs ki kicsoda..Viszont tudom kicsoda Albert Einstein vagy tudom ki volt Kodály Zoltán,Petőfi Sándor vagy tudom kicsoda Farkas Bertalan..Irigy sem vagyok rájuk,mert ilyenkor eszembe jut,hogy a legtöbb celeb lány a sülyesztőben végzi prostiként vagy drogosként.Lásd azt az Évát a Big Brother showból..Én pár év múlva is boldog leszek,és fognak szeretni,és mások szemében nem egy utolsó olcsó rib@nc leszek..
Felfoghatnád már,hogy a siekrét dolgozni is kell,ha csak egy Kelemen annácska akarsz lenni,akkor hajrá..kezdheted avval hogy mindenkivel összefekszel..
sok sikert
javítok* sikerért dolgozni kell..
Még valamit..Hogy kicsoda Éva és kelemen lány azt most néztem ki a netről..tényleg sajnálatra méltóak..Az egyik szült két gyereket és elvették tőle,sőt az egyikről fogalma sincs ki az apa..A másik meg drogozik,mert másképp képtelen elviselni a csodás életét..Ki égett mindkettő,és sokan mások is..
hogy dolgozzak meg a sikerért?
mikor csak egy érettségim van... itt ahol lakok média szak nincs, egy médiás okj-s vizsgával meg sztem nem sokra megyek... itt ahol lakok munkalehetőség sincs... de amikor volt is, akk is esetleg megkerestem a 68at, na abból aztán leszek vki, vagy tartsam el magam, mikor nekem nagy álmaim, és vágyaim lennének/vannak..
vannak persze más szakok is, de felesleges is beiratkoznom mer 4 év alatt 4 szakba kezdtem bele, de otthagytam, mivel én a médiába akarok dolgozni, és ami nem érdekel, azért nem fogok tenni semmit sem..
szóval az, hogy dolgozzak meg érte, ez hülyeség.
és ha el is végeznék egy szakot, mittomén elmennék vmi ápolónőnek pl, akk is ugyanott vagyok hogy esetleg 80 ezer v mennyi a havi fizetés, na azzal aztán sokra megyek...
a médiába meg ha ugyvan megkeresném a 100ezreket, ráadásul még "híres" is lennék.
és nem azt kértem, h oktassatok ki, mer vágom én a dolgokat, h ki mit csinált, meg mikbe keveredett bele, meg h anna miket csinál, vagy hogy stohl drogos, meg a többi...
szal tudom, de nem érdekel..
szal tisztába vagyok mindennel, nem vagyok már gyerek, hiába gyerekes a kérdés... de télleg gyerekkori álmom ez..
szóval nem azt kértem h oktassatok ki, hanem h adjatok tanácsokat NORMÁLIS tanácsokat, ne a hülyeségeket..
köszi
hogy is írod?
szal???
szal normális tanács kell? Akkor tanulj...
HA erre nem vagy képes akkor kurvulj..nekem 8mit teszel,de azt ha felnőtt vagy felfoghatnád,hogy ne fog a szádba repülni a sült galamb...A sikerért meg kell szenvedni..csak hát te ezt nem akarod megtenni..csak sírsz,hogy semmi se jó..
és hogy tanuljak akkor, ha nincs pénzem rá?
mert ugye mindenhova a pénz kell, a felvételi lap is 9 ezer ft...
mert én szivesen tanulnék média szakirányon fősulin, mer érdekel.. de hogy, mikor még jelentkezni sem tudok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!