Mit mondd a koma ebben a videóban?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=dWWj02LbaQ8
A Tébolyultak című filmből egy részlet. Szerinted mit mondd a koma, a videó körülbelül 6. percében, mikor hátranyúl valamiért, és megfogja a társa a kezét.
2011. jan. 22. 12:35
1/3 anonim válasza:
Nem tudom miért kérdezed, teljesen érhetően azt mondja hogy "Ba** meg!". Ha nézettséget akarsz növelni akkor gyenge próbálkozás.. :P
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, nem azért kérdeztem.
Csak mert kisebb összeveszés lett köztem és haverjaim között egy ilyen kis apróságon.
Szerintem Ba**za meg-et mond, szerintük meg Ba**z meg-et. Szerinted?
2011. jan. 22. 21:34
3/3 anonim válasza:
Most hogy mondod tényleg többesélyes. Szerintem a szinkron készítői tükörfordítással átvették a "fu*k me"-t, amit mi nem használunk, de az USA-ban nem kirívó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!