Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen gitár kellene nekem?

Milyen gitár kellene nekem?

Figyelt kérdés
Nah sziasztok megszeretném kérdezni hogy milyen gitár kellene nekem. Jobb kezes vagyok és klasszikus gitár kéne. Azért kérdem mert láttam ilyeneket hogy 3/4 klasszikus gitár és nem tudom milyet kéne vennem.13/F
2011. jan. 18. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Bemész egy hangszerboltba, és általában hagyják, hogy kipróbálj több gitárt. Mellesleg a 3/4 a méretre vonatkozik, mert egy 8-10 éves gyerek nem érne át egy rendes klasszikus gitárt. Valószínűleg egy egyszerű, minden hangszerboltban lévő, hathúros, nylonhúros klasszikus gitár kell neked, 20e-től már egész korrekt minőségben kapni.
2011. jan. 18. 20:33
 2/4 A kérdező kommentje:
értem :D és ez szerintetek jó lenne???? [link]
2011. jan. 19. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem bízom az msa-ban!!!Nem jó minőség!De ha csak ennyire futja akkor inkább vegyél innen! [link]

Rutinos,tapasztalt és megbizható bolt!

2011. aug. 7. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Mellesleg eddigi tapasztalataim szerint náluk vannak a legkedvezőbb árak bár én a [link] vagyok a megszállotja!:D:)
2011. aug. 7. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!