Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a tegnap...

Mi a véleményetek a tegnap esti discobalesetről?

Figyelt kérdés
Szerinted tényleg volt késelés?Vagy az áldozatokat taposták?
2011. jan. 16. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon elképzelhető, hogy lehetett késelés.
2011. jan. 16. 23:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=kFErwXJabPw

Ez aznap este volt, még a beengedéskor...ezek után ne csodálkozz.

Ha valahova ennyien akarnak bemenni, és tudod mekkora a hely NE menj be.

2-3x annyian voltak mint amennyi a biztonsági szempontból megengedett. Sok ember el tud taposni kissebb, törékenyebb embereket akaratlanul is. Ehhez elég, ha 15 sorral hátrébb türelmetlenek és pánikolnak, és rátolják a tömeget. Nem is látja, hogy mit csinál. A tömeghisztéria csúnya dolog.

2011. jan. 17. 01:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egyet nem értek! Én is voltam fiatal most se vagyok idős 23 éves! Én is akartam már nagyon bejutni szórakozóhelyre, de eszem van ha láttam, h ennyien vannak akkor én irányt változtatok! Ez a sok fiatal hülye!!!!!! Talán azt hitték, h aranyat osztogatnak odabent v mi a fene???? h képesek csak egy órát várakozni meg stb! Ha lett volna eszük most nem lenne ez!
2011. jan. 17. 05:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj, ezek után lesz eszük. Volt már ilyenre példa húsz éve meg most is, discoban meg rockkoncerten is.

Minnnél durvább egy koncert, általánosságban annál jobban figyelnek egymásra, mert tudják hogy mi lehet. Itt a szervezés volt a hülye.

2011. jan. 17. 10:30
 5/5 anonim válasza:
A 80-as években a csobánkai búcsúban mindíg volt késelés ,ha nem akkor meg kellett ismételni a búcsút.
2011. jan. 28. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!