Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek is "színvonalasabb...

Szerintetek is "színvonalasabbak" voltak az előző Való Világ-ok?

Figyelt kérdés
Itt is azt látni, mennyire épülnek le az emberek agyilag :( Sajna egyre primitívebbek vagyunk. A mostaniaknak semmi témájuk, csak a fing meg a dugás.... És mekkora rumli van ott !! Még az ágyukat sem csinálják meg amikor kikelnek belőle. Hova lesz a társadalom ?
2011. jan. 7. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
engem az idegesít, hogy mindenki csak sír, hogy ki akar jönni. Tudták mire vállalkoznak, mert már volt vv1,2,3 is. Az első szériások még elmondhatták volna magukról, hogy nem tudták mire vállalkoznak!Rengeteg ember elől vették el a lehetőséget ezek a bömbölőgépek...unom már az egészet
2011. jan. 7. 09:40
 2/5 A kérdező kommentje:
sajnos ez az egész társadalomra vonatkozik, TERMÉSZETESEN TISZTELET A KIVÉTELNEK !! De 80%-ban lelki szegények :( Sok fiatal mindent megkap anyucitól apucitól (az sem számít ha beledöglenek) csak igazi szeretet nincs a családokban :(
2011. jan. 7. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én nem nevezném egyik Való Világ műsort sem színvonalasnak. Nekem az nem itt kezdődik!
2011. jan. 7. 10:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt már lassan mindenkiről kiderül, hogy árva, félárva, hogy kaptak volna szeretet, mondd?!!!
2011. jan. 7. 10:16
 5/5 anonim válasza:

A színvonalról inkább nem nyilatkozok, az előző szériákban sem voltak igényesebb és értelmesebb szereplők.

Engem is hihetetlenül idegesít, hogy szinte mindegyik ki akar jönni, sír, nyafog, mintha nem tudták volna, mire vállalkoznak.

Ami igazán kiborított az az volt, mikor mindenkinek nyilatkoznia kellett, hogy mire költené a pénzt, ha ő nyerne. Érdekes megnyilvánulások voltak. pl.: van aki bulizna, Anikó az Alekosz kutyáját mentené meg, volt aki a gyerekeket támogatná, először sok aztán inkább módosította és kevesebb pénzadománnyal, Ildikó fitnesztermet nyitna, stb. Talán a legértelmesebb Béci volt, aki venne egy lakást a szüleinek is, mert még mindig albérletben laknak.

Annyi biztos, h elég primitívek, egyszerűek.

2011. jan. 7. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!