Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti is szoktatok játszani...

Fiúk! Ti is szoktatok játszani a Sims valamelyik részével vagy csak én?

Figyelt kérdés
20F vagyok és szoktam vele játszani. Egyedül vagyok ezzel? Normális vagyok és nem kerültem homokviharba, de engem leköt és szeretek vele játszani.
2011. jan. 4. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Régen kipróbáltam. Maga az építkezés tetszett benne, mert szeretem amúgy is a kreatív dolgokat. De abba is hagytam elég hamar, valahogy mégse kötött le.

Játsz vele nyugodtan, csak ne reklámozd :D

2011. jan. 4. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Én még a Sims 1-el játszottam, nekem is ez az építkezős dolog tetszett benne. De nálam se volt hosszú életű.

Csináltam benne egy krapekot, természetesen magamról mintáztam úgy ahogy. Összejött a szomszéd csajjal aki később oda is költözött. Elment az emberem melózni, aztán átjött valami másik csaj, és az asszony elkezdett vele kavarni. Akkor abbahagytam...

2011. jan. 4. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Én még az első részével játszottam. Az újabbak nem tetszenek.
2011. jan. 4. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!