Milyen volt a szilvesztered?
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 00:10
1/12 anonim válasza:
Otthon töltöttem, eltelt!! :)
És Neked, kérdező??
21/L
2/12 anonim válasza:
elég sz*r..nem mentem sehová, anyámék azt se vették észre hogy itthon vagyok csak piáltak én meg bent kuporogva a szobámba, közben a gyakorin lógok..remélem kedves kérdező hogy neked valamivel jobban telt a szilvesztered mint nekem:)
3/12 anonim válasza:
Nekem nagyon rossz. A feleségem és a kislányom egy hete kórházban vannak, és nem tudják mi baja a lányomnak, aki 3 hónapos. :( Csövek lógnak ki belőle és monitoron van. Hát ennél xarabb szilveszterem se igen volt még. B.Ú.É.K. Mindenkinek!
4/12 Cirmos kandúr válasza:
Én is itthon voltam, de legalább volt tűzijátékom és elszórakoztattam magam meg a környéken lakókat, bulizókat:)
Sikerekben és pénzben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek, főleg akik otthon unatkoztak és legfőképp az utolsó kommentelőnek és akik hasonló cipőben vannak:)
5/12 anonim válasza:
Kedves utolsó! Imátkozom a kislányodért teljes szívemből!BUÉK!
6/12 anonim válasza:
Köszönöm, kedves vagy! :) Én is reménykedem, hogy minden rendben lesz. Búék Neked is külön! És köszönöm!
7/12 anonim válasza:
itthon voltam elég szar volt de eltelt legalább :S itthon kockultam gyakorin mint jópáran rajtam kívül hát ennyi
9/12 anonim válasza:
sz@r
itthon inni egydül, míg mindenki más oda lent van, azzal akivel akar meg szeret...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!