Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek szilveszterkor...

Szerintetek szilveszterkor elfér egy kis szivacs a melltartóban?

Figyelt kérdés
Másik városban vagyok, úgyhogy nem is pasiznék. Így jobban érezném magam, viszont akkoris úgy érzem átverés. 25/L
2010. dec. 31. 11:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A smink is átverés, a magassarkú is az, és még akár egy ruha jó szabása, egy nagyon megcsinált frizura is lehet az. Úgyhogy miért ne? :)
2010. dec. 31. 11:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves Fiúk, Férfiak!

Lássuk, be nem mindegy, milyen szivacsról beszélünk.

A legtöbb melltartóba van szivacs, vagy eleve bele varrva, vagy meg van neki a helye, ahova be kell tenni.Ezek a szivacsok általában vékonyak.Tökéletes arra, hogy kiemelje, megformálja a mellet, de ha lekerül a melltartó akkor sem lesz nagy csalódás.

Vannak azonban olyan szivacsok is, amik bizony elég vastagak.Ez már okozhat csalódást.

Sokan írtátok, hogy minek a szivacs.Egy vékonyabb szivacs nagyon is jól jön egy szépen dekoltált felsőnél, szépen megformálja, kiemeli a mellet.

2010. dec. 31. 11:56
 13/13 anonim válasza:

Persze, hogy elférne. Ha úgy csinosabbnak, és jobban érzed magad a bőrödben, akkor pláne.

Szerintem nem átverés. Ennyi erővel egy csinos nőn nagyon sok minden átverés lehetne. Így átverés lehetne a smink, a frizura, az ékszerek, a jól kiválasztott ruha is.

És ahogy valaki írta felettem, az sem mindegy, milyen szivacs. Van, amitől a mellek felöltözve, melltartóban szebben mutatnak, de levéve sincs óriási, megdöbbentő különbség.

2010. dec. 31. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!