Facebookon láttam egy olyan oldalt, h "20 SMS, amit nem szeretnél, ha apád látna" (? )
1. hali, apám gyanusnak tartja a karácsonyi ajándékát... azt mondja ez egy használt makett... ha rájön, hogy az apádtól loptuk.. végem....! Ödön
2. Felpróbáltam a szoknyát amit küldtél, combnál kicsit szorít, de szerintem csini. Zsoltika
3. Mit is mondtál tesin..... 5ezerbe mi van benne??? Karcsy
4. jajaja itt is nagyon fasza a buli... épp az elöbb hánytam tarkon valakit... szerencsére nem látták h ki volt...és most mindenki engem keres.. köztük vagyok én is:)
5. Zsír volt a cucc amit hoztál... durva, hogy otthon a szekrényedben megterem!
6. Gyurika... ha apád megtudja, hogy tegnap részegen eladtad a kocsiját vaterán..... csuda egy világ lesz!! =)
7. Elmondtad már szüleidnek? Nem ártana beszélni velük.. már 2 hónapos..... Pusza
8. Szia! Kerestelek tegnap a buliban. Megtaláltalak?
9. Ha a szüleid lelépnek hétvégén, újra csinálhatnánk az ágyukban...... Írj!!!
10. Na hogy vagy, Töki?! Tegnap durván nyomtad... háton fekve hánytál, miközben a Marseilles-t énekelted! Sosem láttam hasonlót.... Majd írj! csumi
Csak ennyi van, de szerintem folyamatosan fogják majd felrakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!