Nincs programom szilveszterre, mit csináljak?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, és abszolut nincsen programom 31ére. senki nem hívott sehová, pedig ugy elmennék egy jó házibuliba, vagy valahová bulizni.
eddig életemben 1szer voltam bulizni szilveszterkor, 2007ben, azóta viszont nem.
mit csináljak?
2010. dec. 27. 21:50
1/8 anonim válasza:
merre laksz? hátha olvassa valaki a közeledben és elhív
2/8 A kérdező kommentje:
Rácalmáson lakok, de itt a környéken el tudnék menni bárhová (Dunaújváros, Kulcs, Nagyvenyim, Mezőfalva)
2010. dec. 27. 22:15
3/8 anonim válasza:
És hova szeretnél menni ? Mert engem csak nagyon messzire hívtak, de olyan távol nincs kedvem menni. Szóval ha valamerre errefelé, akkor akár el is vihetnélek (ugyanis közelemben mindenki jó messzire lepattant :D).
4/8 A kérdező kommentje:
teljesen mindegy hogy hová megyek, csak menjek valahová. és ha lehet akkor hasonló korúakkal legyek együtt mint én
2010. dec. 27. 22:31
5/8 anonim válasza:
Nem vágom , hogy hol van Rácalmás, de 19 vagyok, ha ez jelent bármit is. :D
6/8 A kérdező kommentje:
fejér megyében van, Dunaújváros mellett. kg 60 km-re van Pesttől déli irányban.
2010. dec. 27. 22:35
7/8 anonim válasza:
Na megnéztem.Hát azért ez is elég cinkes. 120 km :D
8/8 anonim válasza:
Szia!
120 km az fejenként 60, ha egymás elé megyünk. (én: Pest, fiú, 24 év) Előnye mégis van az online party-hoz képest, bár mindegy, hogy szilveszterkor találkozunk, vagy máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!