Mit csináljunk haverral most, mert unatkozunk? XDD
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 22:23
1/15 anonim válasza:
2/15 Bretso válasza:
Írjatok sok-sok-sok xD-t, mert az menő és kifejező! Attól lesztek ám csak nagy gyerekek.
Már látom, hogy érkezik a kérdés "Meleg vagyok ha kivertem a haveromnak? Csak unatkoztunk igazából nem akartam, csak kíváncsiság"
A kérdésre válaszolva, játszatok vmi multi játékot, társasozzatok, menjetek inni, csocsózni. Nézzetek meg egy filmet, dokumentumfilmet, sorozatot.
3/15 anonim válasza:
Bretso: imádom a finom iróniát! Nagyon tetszett a válaszod:)
5/15 anonim válasza:
szívjatok füvet, öljetek cigányokat, lopjatok képviselőktől
6/15 anonim válasza:
ennyi értelmet x d
Annyi mindent lehetne csinálni. ugyebár végre szünet ti meg nyavalyogtok h mi a fenét kezdjetek magatokkal?!
7/15 potyike válasza:
adjatok elérhetőséget,aztán majd megbeszéljük
8/15 alfonz64 válasza:
Kölcsönözzetek konzolt, olyan játékot amivel lehet ketten nyomulni. Szánkó, síelés,hóember, számítógépes játék ketten, csajozás,tekézés,fürdő(élmény,barlang,gyógy) itt lehet csajozni is. Szauna,SQUASH,WELLNESS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!