Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » én nem tudom mitől függ, vagy...

én nem tudom mitől függ, vagy miért van ez, de akármit írok ki vagy akármilyen videot osztok meg, alig "lájkolják" vagy pedig senki. szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
mielőtt még elkezdetek szitkozódni, hogy hülye fb függő vagyok, elmondanám, hogy van rendes életem, barátaim, de mégis...:( másoknak minden kis hülyeséget lájkolnak..de nekem meg alig, vagy szinte senki:( a képeimet nagyjából jó arányban kedvelik, remélem így is marad, de ha kiírok valami tényleg vicceset, vagy megosztok egy videot, azt meg senki nem lájkolja.:( gáz? mi lehet a baj?
2010. dec. 23. 20:03
 1/1 anonim válasza:
Rossz időben rakod ki :) Például amikor nincs fent senki vagy csak nagyon kevesen és akinek mozgalmas az üzenőfala ott nagyon gyorsan ( akár fél óra alatt is ) simán eltűnik amit kiraktál így nem látja :)
2010. dec. 23. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!