Mi lehet ez a 4 akkord?
Figyelt kérdés
Azt mondják ha tudsz négy akkordot a zongorán, akkor szinte bármilyen dalt,zenét el tudsz vele játszani... kérdésem: mi ez a 4 akkord...??? :) előre is köszi2010. dec. 22. 20:09
1/4 anonim válasza:
Bármelyik 4, ahogy transzponálod.
2/4 anonim válasza:
Hát, gitáron igaz, az biztos.
Zongorán szerintem, ami fontos, az egy dúr-akkord, egy moll-akkord, és ezek minimum egy-egy megfordítása, de inkább mindkettő. De én alapvetően gitáros vagyok.
3/4 anonim válasza:
Különben gitáron 2 akkordot is elég tudni, egy dúr egy moll, oda teszed a nyakon ahova akarod. A kényelem kedvéért még 2 kell, tehát 4 akkorddal kényelmesen bármit el lehet játszani :) Az összes megszokott akkorddal együtt kb 8 van, persze variációk nélkül.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!