Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok a helyemben?

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Az a lényeg h csütörtökön megbeszéltem az eggyik barátnőmmel akit már pár éve nem láttam h elmegyünk egyet bulizni de legkésőbb 6kor indulnánk.. de viszont az apám szervezett nekem egy bányalátogatást ami csak 18 év felett van de én mégis megnézhetem és az 5kor kezdődik.. Szeretnék elmenni megnézni a bányát de én nagyon ritkán szoktam elmenni bulizni és még a barátnőmet is régen láttam + ott lesz a fiú aki tetszik nekem és remélem h most lesz valami igazából nekem még pasim sem volt.(itt lenne az ideje) 17/L
2010. dec. 21. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Én a helyedben megnézném a bányát. Melyik hegységben van? (A bányászatban az a rossz, hogy természetromboló.)

Egyébként 17/F vagyok.

(Még sohasem voltam diszkóban, és nem is szeretnék menni.)

2010. dec. 21. 22:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Bauxit bánya. Veszprém megyében van. Még én sem voltam discoba de nem is oda megyünk. :)
2010. dec. 21. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:
énis elmennék megnézni a bányát, utána nem mehettek el bulizni?
2010. dec. 21. 22:52
 4/8 A kérdező kommentje:
hát passz.. nemtom h meddig tartana ez az egész elvileg 1 óra de nem biztos..
2010. dec. 21. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok

Őszintén szólva én nem értem meg a mai fiatalságot. Szinte mindenki csúnyán beszél, dohányzik, iszik, örjöng, stb...

Kivételnek számítok. Soha sem beszélek csúnyán, nem iszok, nem dohányzok, jól érzem magam így. Leginkább a felnőtekkel szoktam beszélgetni, a velem egykorúakkal nem jövök ki igazán. (Van egy-két kivétel.) :)

2010. dec. 21. 23:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Te vagy az első ember aki annyi idős mint én de legalább komoly és nem vesz mindent félvállról. Végre egy értelmes. :D
2010. dec. 21. 23:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj el a bányába, még ha tovább is tart, maximum megbeszéled vele hogy egy kicsit később induljatok, illetve odatalálsz egyedül is, nem? Szerintem maradna bőven időtök a bulira is, gondolom nem 8-ig tart (:

16/F

2010. dec. 22. 18:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Nah elmentem a bányába.. kár lett volna kihagyni :)
2010. dec. 25. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!