Akkor most hogy (hol? ) szilveszterezzek? (bővebben a leírásban)
21 éves vagyok és nem egy nagy bulizós típus. Annyira jó lenne valahova elmenni szilveszterkor, olyan rossz otthon ülni és arra gondolni más milyen jól szórakozik és mennyi mindenből kimaradok. De a szórakozóhelyek ilyenkor túl zsúfoltak és nem érezném magam jól. Már előre látnám h barátnőim táncolnának én meg egy sarokban kuksolnék, majd lelépnék. Innom nem nagyon szabad gyógyszerek miatt de nem is nagyon szeretnék. Ráadásul szerintem én lennék az egyetlen józan:S
Most akkor hova menjek vagy mit csináljak? Aki nem szereti az ilyen helyeket hova megy?
Én kibírok egy punk koncertet józanul, valamint általában 1 sörrel megelégszem. A táncot magamtól talán föl se találnám, vagy ha igen, akkor csak mások szórakoztatására csinálnám, de magamért nem.
Ha akarok, tudok táncolni, de csak azért csinálom, hogy ne lógjak ki a sorból.
Jó lenne egy ilyen ismerős, mint te, akinek hozzám hasonló a viszonya a bulizáshoz. Ha gondolod, írj levelet.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!