Mazsorettesek (lehetőleg olyanok, akik nem most kezdték)! Nektek mennyi idő kellett mire normálisan meg tudtátok tökéletesen csinálni a derekast?
Figyelt kérdés
Mert el tudom kapni a kezemmel a botot,de egyszerűen csak odakapom a kezemet és nem végighúzom a hasamon ahogy kellene és lehet hogy szerintetek ez nem számít sokat pedig igen,mert csak úgy szép!2010. dec. 17. 15:28
11/14 anonim válasza:
Egy szövetségen belül vagyunk egyébként!!! :D Tehetséges lány Eszter, jó helyen vagy nála. Nyugi, gyakorolj és meglesz az a duó előbb-utóbb!!!
12/14 A kérdező kommentje:
Szóval te vagy az Orsi??:O
2011. jan. 2. 11:47
13/14 A kérdező kommentje:
És van olyan érzésem hogy nem fogja megengedni,mert biztos vagy azt mondja,hogy tavasszal megbeszéljük,vagy azt hogy nem mert új vagyok.
2011. jan. 2. 11:51
14/14 anonim válasza:
Nem Orsi vagyok, de már több fesztiválon is találkoztam Eszterrel és szakmai kérdésekben is egyeztettünk már! A továbbképzéseken is szoktam vele összefutni, de szerintem ez lényegtelen abból a szempontból, hogy a kitartó munkának előbb-utóbb meglesz a gyümölcse. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!