A facebook adatlapon oldalt az ismerősöket mi szerint listázza ki a rendszer? :D
Azokat dobja ki, akiknek TE sűrűn nézed az adatlapját, és/vagy chatelsz vele, lájkolod a képeit, státuszait, stb. Hülyeségeket beszél az, aki szerint a fakbuk titkon, tudat alatt segít neked megmondani, hogy kik nézik az adatlapodat. Mondok egy példát: nemrég elkezdtem vonzódni valaki iránt, aki az ismerősöm volt, és nem titkolom, napi többször ránéztem az adatlapjára. Eleinte csak akkor dobta ki jobb oldalt az első 10-be, mikor online volt, de egy idő után már állandóan megjelenítette: soha nem beszéltünk egymással interneten, nem is lájkoltunk semmit a másik illető oldalán, mégis ott volt. És az illető semmit nem tudott az érzéseimről, sőt talán a létezésemről, úgyhogy kizárt, hogy ő nézegette volna az én adatlapomat.
Szóval ennyit a titkos fakbuk-kommandóról. ;)
Sziasztok!
Látom, már régen foglalkoztatok ezzel a témával, de nálam csak most merült fel, mint probléma.
Én is úgy tapasztaltam, hogy akivel üzeneteket váltasz, illetve sokat nézed az adatlápját, képeit (like nélkül), azok megjelennek a bal oldali sávban, a 10 személy között. Ezt értem.
Hogyan lehet módosítani ezt a 10-es listát? Meg lehet oldani valamilyen beállítással? Vagy tényleg csak az az egyetlen megoldás, hogy nem írok neki, nem kattintok az adatlapjára? A "Megjelenítés a hírfolyamban" pipát már levettem.
Itt van jó kis cikk, amit leírnak benne az működik. A FACEBOOK BARÁTOK! linket megfogod egérrel és feltolod a böngésződ kedvencek sávjába. Aztán belépsz a facebook fiókodba és klikk az általad elhelyezett FACEBOOK BARÁTOK! gombra a kedvencekben. Megjelenik egy lista amely abból áll össze, hogy kivel milyen gyakran írtok, lájkoltok megosztotok,kik nézik a te oldalad stb.A lista felső részében a közeli barátok, lejjebb értelem szerűen
a kevésbé aktív barátaidat láthatod.
Ha ez egy annyira hiper-szuper jól átgondolt és megtervezett rendszer lenne, akkor hagytak volna benne egy választási lehetőséget, hogy én dönthessem el, mi alapján szeretném sorba rendezni az ismerőseimet.
Abból, hogy egyszerűen rám erőltetnek egy sémát, és nincs is lehetőségem rajta változtatni, számomra az amatőrizmus, az igénytelenség tükröződik csupán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!