Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki látta a budapesti Cirque...

Ki látta a budapesti Cirque du Soleil, Saltimbanco c. műsort?

Figyelt kérdés
És aki látta mennyire tetszett neki? Melyik előadáson volt? Megy/menne-e többször?
2010. dec. 15. 16:23
 1/2 anonim ***** válasza:
én nagyon láttam és szuper szuper volt, nagyon tetszett ... a csütörtökin voltam, mennék-e? mindegyikre, ha gazdag volnék, de fogok is még életemben, mindenképp, új életcél, látni mindegyik darabjukat .... :) nagyon szépek voltak és hihetetlen ügyesek, és borzalmasan irigykedtem a színpadnál ülőkre .. aa, milyen jó lehetett bevonódni, de még szemlélni is valami csodás volt. hjaj de jó volt!!!
2010. dec. 15. 16:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van kedves Válaszoló. Amit csinálnak... az valami hihetetlen. Én is megyek amennyire tudok. Elvileg évente jönnek kölünböző előadásokkal/műsorokkal. Amikor Te voltál volt valami baki? A pénteki előadáson, az itolsó résznél, nem tudta elkapni a lábát, amikor fel kellet volna lőnie egy gumikötéllel. 3x elhibázta, de nagyon jól rögtönöztek :P
2010. dec. 16. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!