Való Világ! Így eltiporják szerencsétlen Alekoszt?
Nagyn gáz társaság van bent,ez amit müvelnek kritikán aluli.
Alig vannak bent pár napja máris mindenki mést sem csinál csak egymást csesz...ti.Nevetségesnek tartom azt a csajt is aki azon nyafogott h alekosz meglökte és utána ö volt a "menö"mert lány létére "nagyon szépen" beszél az alekosszal.Nem szent a gyerek de ugyanmár mit kell menözni a kamerék elött a csajnak is h huu megmondja alekosznak a frankot,lehet ha nem elnnének kamerák már kapott volna egyet.Túl menőnek képzeli magát.Mondjuk alekosznak az a baja h elég gagyissá teszi h mindekit próbál fűzni és ez olyan érzést válthat ki a csajokból h na most én is jo vagyok neki mert nem jött össze neki a gigi,lehet ha nem hajtott volna ennyire mindnkire sikere lenne a csajoknál.szerintem bunkobb volt az olviér akkor amikor a szőke göndörhaju csajra mondta h pondro meg hernyo meg stb.Amúgy nagy ritkán nézem csak.
Ez nagyon szemét dolog hogy Aniko kitalált története miatt ott van az az ember és az egész villa utálja, örültnek tartják
Én írtam email-t az rtl-nek hogy adják le nekik a "meglökös" videot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!