Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Való Világ! Így eltiporják...

Való Világ! Így eltiporják szerencsétlen Alekoszt?

Figyelt kérdés
Annyi a bűne, hogy nem áll le Gigi fűzéséről. Ennyi, amiről tehet. Emellett nem lett jóképü és domináns személyiség emiatt eltiporják. Őt bunkózzák, holott Anikó beszél úgy vele, mint egy kutyával. Olyanokat tesznek a rovására, hogy tárgyként kezeli a nőket. Hány jóképü fickó van, aki leszarja a nőket, csak átb*ssza, megd*gja és a nők döglenek érte.
2010. dec. 12. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyn gáz társaság van bent,ez amit müvelnek kritikán aluli.

Alig vannak bent pár napja máris mindenki mést sem csinál csak egymást csesz...ti.Nevetségesnek tartom azt a csajt is aki azon nyafogott h alekosz meglökte és utána ö volt a "menö"mert lány létére "nagyon szépen" beszél az alekosszal.Nem szent a gyerek de ugyanmár mit kell menözni a kamerék elött a csajnak is h huu megmondja alekosznak a frankot,lehet ha nem elnnének kamerák már kapott volna egyet.Túl menőnek képzeli magát.Mondjuk alekosznak az a baja h elég gagyissá teszi h mindekit próbál fűzni és ez olyan érzést válthat ki a csajokból h na most én is jo vagyok neki mert nem jött össze neki a gigi,lehet ha nem hajtott volna ennyire mindnkire sikere lenne a csajoknál.szerintem bunkobb volt az olviér akkor amikor a szőke göndörhaju csajra mondta h pondro meg hernyo meg stb.Amúgy nagy ritkán nézem csak.

2010. dec. 13. 00:10
 2/3 anonim ***** válasza:
nem kell őt védeni, hisz ez egy megrendezett műsor. remélem hamarosan vége lesz, mert nincs ngy nézettsége hálisten.
2010. dec. 13. 00:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szemét dolog hogy Aniko kitalált története miatt ott van az az ember és az egész villa utálja, örültnek tartják

Én írtam email-t az rtl-nek hogy adják le nekik a "meglökös" videot

2010. dec. 13. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!