Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan tömjem meg a vízipipám...

Hogyan tömjem meg a vízipipám úgy, hogy ne égjen el a dohány?

Figyelt kérdés

Folyton megég a dohány és hányingert keltő illetve szenes íze van :S már sokmindent megpróbáltam, ha kevés dohányt teszek bele akkor nincs füst, ha sokat megég, ha alu karikát teszek a tetejére és arra a szenet akkor megint ott tartok hogy nincs füst, ha összenyomom a dohányt akkor még elméletben sincs füst. kicsi lukakat szoktam az alufóliára tenni szal nem hullik be a hamu.

33mm-s szenet használok, van mikor 40mm-set.

általában al waha dohányt használok (asszem)

ilyen ízekben próbáltam már: kétalma, őszibarack, kókusz, menta, vegyesgyümölcs..

az a gáz, hogy a pipám már tele van dzsuvával és ha nem gyújtom be a szenet és nem tömöm meg és úgy szívom akkor is jön a hányingert keltő íz, és nemtom kisikálni mert nincs kefém. mondjuk ez a legkisebb probléma majd veszek kefét.

szal a tömésre tippek?

2010. dec. 12. 19:41
 1/3 A kérdező kommentje:
holnap megyek veszek új vizipipát, nem akarom elrontani úgyhogy veszek hozzá aromát is és várom a kommenteket.
2010. dec. 19. 16:15
 2/3 anonim válasza:
hát nem feltételül a beletöméssel lehet a baj...mi úgy szoktuk (főleg ha a szén öngyulladós), hogy egy kis alufóliát összetekerünk egy spirálba és arra tesszük rá az égő szenet. így nem szokott beleégni a dohány és normális az íze :) remélem segítettem
2011. jan. 15. 12:41
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. jan. 15. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!