Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen dark, goth szórakozóhel...

Milyen dark, goth szórakozóhelyeket találok Budapesten és környékén?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék egy ilyen helyre ellátogatni, de nem tudom hova lenne érdemes elmenni, vagy hova nem:D...

Előre is köszi

2009. jan. 20. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az Avalon Klubban sokszor van ilyen jellegű koncert, Kék Yukban és Vörös Yukban sem ritka, illetve a Gyár (ezt a 23-as busszal lehet megközelíteni).

Kifejezetten dark, goth szórakozóhelyről nem tudok, de a koncertek után általában hasonló jellegű parti van. Nézelődj a szórakozóhelyek honlapjain, esetleg, ha van kedvelt magyar goth bandád, akkor nézz utána hol lesznek koncertjeik.

2009. jan. 20. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"A főváros legismertebb dark szórakozóhelye Csepelen található, a Voodoo klubban (másik ismert dark-goth hely a Marco Polo klub, szintén Budapesten). A Voodoo klub otthont ad más zenei stílusoknak, szubkultúráknak is, kéthetente szombat éjszakánként rendeznek itt zenés-táncos esteket darkok számára, Nekromantika néven. Többnyire lemezlovas szolgáltatja a zenét, néha fellépnek meghívott hazai zenekarok is."

Még ezt találtam. Előző voltam.

2009. jan. 20. 12:39
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi...az avalon honlapján voltam...nekem úgytűnik megszűnt:(...de azért köszi a segítséget...a yukakat még bogarászom:)
2009. jan. 20. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyárba menj. :)
2009. jan. 20. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
hát a voodoo 2éve megszűnt,az avalon most januárban,menj gyárba!:)
2009. jan. 29. 09:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon megszűntek ezek a helyek sajnos, először volt Fekete Lyuk,aztán Voodoo,igaz a Gyár még van,de sztem elég drága-főleg a színvonalához képest. Régebben minden májusban volt a pecsában Gothica feszt,de már nem szokott lenni.
2009. dec. 29. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha vannak ilyen koncertek,akkor pl Drugzone,Deathstars,69Eyes,Wayne Hussey,stb a pecsában,wigwamban,tűzraktérben,dieselben,kék yukban,Ecsegfalván is volt ilyen feszt,de már falunap lett.+nyáron volt a Fekete Zaj feszt,a Mátrában.
2009. dec. 29. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A Fekete Zaj feszt. nagyon jó, csak ajánlani tudom.

A Gyár kinn van a fenében, meleg as sör de jó a zene (High Gothic Club, Nekromantika a két nagyobb goth buli.) Kicsit le van pukkanva, de hangulata van, lehet táncolni meg ülni is.

Ha nem zavar a jellege, ajánlom az SM'S CAFÉt, a legigényesebb goth hely Pesten, hangulatos, tiszta, stílusos. Főként ülős hely. (Ha teheted első körben az alsó szintre telepedj le, ha meg föntre van csak hely, akkor a lépcső felé nézve... az a cucc ott nem dísz ;P de nyugi, ha éppen nincs fétisparty, akkor semmi komoly nem szokott lenni, csak ilyen ugratás jellegű play.)

Ha ezek éppen nincsenek, akkor megteszi a DIESEL, Vörös/Kék Yuk, FILTER, Wigwam, Rocktogon is...

Djk, selectorok akik jó goth zenét csinálnak:

Gelka, Bence, Akasha, Sis, NINth, Félix, liquid, Dorn, ESTEE, CosmO_O, Davina... stb. Sok a kontár, figyelj oda :P

2010. márc. 4. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!