Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ajánlanátok olyan oldalt...

Ajánlanátok olyan oldalt Neten vagy iskolát, intézményt, ahol színésznek készülő gyermekek, fiatalok jelentkezhetnek?

Figyelt kérdés

Hajdú-Biharban lenne jó... De bárhol van azért írjatok. Köszi.:)

A szomszéd kislány nagyon tehetséges egész filmszövegeket valamint irodalmi alkotások párbeszédeit kívülről mondja, rengeteg verset is kívülről szaval. Egész viselkedése megváltozik ilyenkor. Kicsit átszellemültnek tűnik. Mindezeket csak úgy a maga kedvére ill. ösztönösen. Mit lehetne tenni, hogyha tényleg ilyen tehetsége van, ne legyen elvesztegetve. Milyen iskolát tudnátok ajánlani. Debrecenben lakik és itt vagy a közelben kellene valami.

2010. dec. 8. 14:51
 1/2 anonim válasza:

Hát én is Debrecenben lakok, és én ebben a városban az Ady Endre Gimnáziumot tudnám ajánlani:)

Anyukám is odajárt és évfolyamtársa volt 2 híres magyar színésznek is. Azt is tudom ,hogy ide drámából is kell felvételizni és ha tényleg iylen tehetséges szerintem ezt az iskolát neki találták ki:D

2010. dec. 11. 13:57
 2/2 A kérdező kommentje:
kÖSZI SZÉPEN:)
2010. dec. 13. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!