Ajánlanátok olyan oldalt Neten vagy iskolát, intézményt, ahol színésznek készülő gyermekek, fiatalok jelentkezhetnek?
Hajdú-Biharban lenne jó... De bárhol van azért írjatok. Köszi.:)
A szomszéd kislány nagyon tehetséges egész filmszövegeket valamint irodalmi alkotások párbeszédeit kívülről mondja, rengeteg verset is kívülről szaval. Egész viselkedése megváltozik ilyenkor. Kicsit átszellemültnek tűnik. Mindezeket csak úgy a maga kedvére ill. ösztönösen. Mit lehetne tenni, hogyha tényleg ilyen tehetsége van, ne legyen elvesztegetve. Milyen iskolát tudnátok ajánlani. Debrecenben lakik és itt vagy a közelben kellene valami.
Hát én is Debrecenben lakok, és én ebben a városban az Ady Endre Gimnáziumot tudnám ajánlani:)
Anyukám is odajárt és évfolyamtársa volt 2 híres magyar színésznek is. Azt is tudom ,hogy ide drámából is kell felvételizni és ha tényleg iylen tehetséges szerintem ezt az iskolát neki találták ki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!