Most, (2010) szilveszterre keresek valami jó kis bulit a barátnőmmel.20-23 évesek vagyunk. Tudtok?
Figyelt kérdés
Bármilyen ötletet elfogadok, legszívesebben mennénk valahova, akár nagyobb szabású, akár házi jellegű buliba.
Minden érdekel, vidéken, és pesten egyaránt.
Minél több az ötlet, annál könnyebb lesz választani.
Köszi a segítséget!
2010. dec. 3. 12:20
1/4 anonim válasza:
Milyen típusú buli érdekel titeket?
A fővárosban tömérdek buli lesz külföldi sztárokkal, sok műfajon belül ha partyra vágytok. Én személy szerint házibulira voksolok ilyenkor, már az is megesett, hogy idegen házibuliba lógtam be mintha egy haver haverja lennék :)
2/4 anonim válasza:
Jaj ilyet én is csináltam. A főtéren volt valami buli, én elkezdtem táncolni egy idegen sráccal, elszakadtam a barátnőimtől, nagyon fáztunk, és láttuk, hogy fent az egyik lakásban buli van, hát felmentünk. Rengetegen voltak ott, beolvadtunk a társaságba, és ott számoltunk vissza éjfélkor. Aztán csókolóztunk. Lekísért az éjszakai buszhoz, és soha többé nem láttam. :)
3/4 anonim válasza:
Mammutba,elvileg hatalmas party :D
4/4 anonim válasza:
Fiú vagy? Mert akkor helyszínnek jó a fürdőkád és az ágy vele együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!