Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a hajógyári...

Mi a véleményetek a hajógyári szigeten lévő szórakozóhelyekről?

Figyelt kérdés
Melyik a legnormálisabb (ha van egyáltalán ott ilyen) és melyik az amit jobb messziről elkerülni? Köszi
2010. nov. 29. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:

én voltam már a Bed Beachen, Dokk Beachen, Studioban és Pinkben :)

Bed Beach és Dokk Beach csak nyáron van nyitva általában... Bed Beach nagyon kiöltözős, elég sok gazdag jár oda, de én szeretem, jól néz ki a hely, szívesen megyek oda:)

Dokk Beachen ilyen rnbs, hiphops zenék vannak, van medence meg jakuzzi amibe csak úgy bele lehet menni :D vicces nézni, ha valaki beleugrik vagy bedobják :D ez is jó hely, kicsit lazább mint Bed B. (de ez a kettő egymás mellett van, át lehet menni egyikből a másikban:D)

Studio nagyon nagy, szokott lenni ilyen látványos műsor, sok táncossal..van,hogy annyira sokan vannak, hogy meg se lehet mozdulni:S

Pinkbe idén kezdtem el járni, sok ott a "celeb", lazább ruhákba vannak az emberek, még lányok is simán mennek farmer,polo,edzőcipő összeállításban :D azért én úgy nem mennék, itt is hiphip, rnb számok mennek főleg, sok néger jár oda :D

nekem ez a 4 mind tetszik, persze mindegyikben vannak alpári emberek, egyszerűen nem kell vegyülni velük és egy hónapban én 1szer szoktam menni, ha minden héten mennék akkor tuti nem lenne ilyen jó véleményem...de kipróbálni érdemes:)) és félni nem kell, én csak csajokkal szoktam menni 3-4en lányok, nem nagy társaságban és soha semmi problémánk nem volt még! de ez nyilván viselkedésfüggő is...de nem akarlak elijeszteni, szóval jó bulit!!;) 19/L

2010. nov. 29. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
HA 1 HÓNAPBAN 1X MÉSZ AZ ÚGY JÓ,NEM KELL MINDEN HÉTEN.
2011. jan. 26. 19:12
 3/4 anonim válasza:
hány éves kortól engednek be oda? 18? :S
2011. júl. 15. 20:14
 4/4 anonim válasza:

Ha rendesen fel vagy öltözve és nem vagy hulladék simán beengednek... ha rámosolyogsz a biztonságiakra :D

(csajok)

16/f (én nem szoktam mosolyogni :DDD )

2011. júl. 22. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!