Egy szülinapi bulin amin 13-16 évesek vannak mit lehetne csinálni?
van ps-ed?
mer én túl sok gyereket nem hívnék meg hanem leülnék velük ps-ezni:D
de ez én vok...
Mi hárman vagyunk testvérek és kicsi korunktól kezdve mindig rendezünk magunknak házipartit.
Pár program ami általában tetszik a népnek:
-lufifújóverseny
-lufiborotválóverseny: az előzőkben felfujt lufit borotva habbal bekeni a játékvezető, majd ezekkel az olcsó eldobhatós, (alpból használhatatlan) borotvákkal a gyereknek meg kell pucolni a lufit
-franci drazsé evés kinai pálcikával vyagy szivószállal való egyikhelyről másikra pakolgatás.
-csokievő verseny: csokit fellógatni és hátratettkézzel kell enni, vagy a csokit késsel villával kell kibontani,megenni
-múmiakészités: wcpapirrak kell múmiát csinálni valakiből, be kell tekerni
-Cumiból ivó verseny
-tejszinhab etető verseny: bekötni az etető szemét
Vannak még ötletek, ezek a legnépszeűbbek. Szerintem nagyon jól elesznek majd:) kicsit azért kell költeni, de megéri, mert éveken át emlegetni fogják! Jó szórakozást
Hát kevésnek épp nem kevés...
HA estefelé van a buli lehetne létesíteni egy sötét szobát ahol szines fények világítanak, és discó zene szól...elviselhető hangerővel!
hát lehethogy már késő a válasz....:D
de azért írok vmit, mert most énis ezzel a témával foglalkozok, programokat, játékokat keresek, és most találtam párat...:
felelsz vagy mersz
activiti
zene, tánc mindenképp^^
ivóverseny úgy, hogy egy pohárban 2 szívószál van, és 2es csapatok vannak..egyszerre isznak
hát most vagyunk (én 14 vagyok) abban na korban, ahol a fiúk meg a lányok csókolóznak meg ilyesmi... szal szerintem üvegezés, 7 perc a mennyországban :))) nekem is ez volt a bulimon és mindenki jól érezte magát..(volt karaoke, tánc, limbo, activity, és duma :D)
remélem segítettem!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!