Hoy kell dvd re írni Media Player Classic fájlokat?
Figyelt kérdés
lécci segítsetek!!!!2010. nov. 20. 20:50
1/5 anonim válasza:
Nagy tévedésben vagy: a Media Player Classic egy fílm és zenelejátszó program,és nem fájltípus(avi, bak, bin, bmp, bz2, c, cc, class, css, dat, doc, dvi, eps, exe, fig, gif, gz, h, htm, html, java, jpeg, jpg, log, ltx, mp3, mpeg, pas, pdf, perl, png, ppt, ps, rtf, sh, sxc, sxi, sxv, tar, temp, tex, tgz, tiff, tmp, txt, wav, xcf, xls, zip )
2/5 A kérdező kommentje:
de letöltöttem egy videót és Media Player Classic fájlban van.... Mit csináljak, hogy ki bírjam írni DVD re?
2010. nov. 21. 09:28
3/5 anonim válasza:
Kamu válasza :
Milyen DVD író programod van a gépen,már ha van egyáltalán ?
4/5 A kérdező kommentje:
hát én a Windows Media Player él írok.....
2010. nov. 22. 15:24
5/5 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám,én egy megoldást találtam ki idáig:a minőség így nem olyan szép,de legalább menthető...Vedd fel kamerára,onnét pedig másold át videora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!