Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Meg fogom tanulni a Bécsi...

Meg fogom tanulni a Bécsi keringőt?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem táncoltam nem tudok bécsi keringőzni egyáltalán megfogom tanulni vajon 15 óra alatt?

ma volt az első óra ilyen alaplépések voltak még csak nem mondom hogy ment még lassan igen de gyorsabban nem mindig

mi lesz velem ? sürgősen meg kell tanulnom

2009. jan. 12. 15:02
 1/5 anonim válasza:
Persze, hogy meg fogod tanulni, nem nehéz. Esetleg otthon is gyakorolhatsz, ha van hozzá zenéd, vagy töltesz le valahonnan.
2009. jan. 12. 17:01
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a biztatást :)

remélem menni fog

2009. jan. 12. 17:11
 3/5 anonim válasza:
100%

A tesóm eléggé falábú és ő is tud bécsi keringőzni (pedig tőle rossz táncoló neem léteezik). Fontos hogy ne görcsölj azon, hogy most fog-e menni, mert akkor tuti elrontod. Bízz magadban. Mindent lehet csak akarni kell!

Jah és a legtutibb az otthol gyakorlás, tesómnak mindig én voltam a gyakorló társa:P

2009. jan. 14. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
most volt a szalagavatóm. sosem táncoltam és a párom sem. kb novemberben kezdtük el a koreográfiát és dec 7 volt a szalagavató. megtanulható volt azzal együtt, hogy pár próbáról még hiányoztunk is. menni fog
2009. jan. 17. 20:38
 5/5 anonim válasza:
Én sulibálba tanultam meg táncolni a német tanárommal meg pár oszt társammal 5 ora alatt menni fog hidd el:D
2010. aug. 26. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!