Budapesten fogható német nyelvű rádióadó?
Mikor Németországban voltam pár éve, én a Bayern 3 rádiót hallgattam. Tudod online is hallgatni.
7 rádió állomása van, más-más zenéket játszanak, más és más felfogású csatornák, de nekem a Bayern Drei jön be a legjobban.
Rámész az oldalra, a BR-Medaitech alatt megkeresed, hogy live, kiválasztod, mit akarsz hallgatni, katt és csak fülelsz =).
Remek köszi!
De rendesen pl mobillal (rádió funkció) nem lehet?
Szerintem nem tudod hallgatni, anno bátyámmal voltam kint kamionozni Németországban, ha jól emlékszem a cseh-német határ előtt már befogtuk rádión.
Mondjuk Borsodban élek, Miskolc mellett, szlovák rádiót zizi nélkül fogom a konyhai rádión. Néha, ha arra tekerek, onnan tudom, hogy szlovák, hogy iszonyat sz@r zenéket hallgatnak =). De ez viszonylag kis távolság, meg szomszédos ország... Szóval szerintem mobilról rádió funkcióval nem tudod fogni.
Esetleg úgy, hogy netezel mobilról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!