Milyen sony ericcson telót ajánlotok?
sonny ericsson w205
nem érintőképernyős.
:)
semilyet :S nagyon gagyik!annyi sok felesleges funkciójuk van...wááá!és olyan okosnak hiszik magukatm, h kész :) törölni akartam vmit, legalább 2x megkérdezte, h biztos-e.Nézd, a te dolgod, azt veszel, amit szeretnél.
ha joystick-osat veszel, az előbb utóbb tönkre megy...esetleg a Sony Ericsson K790i, ami mé jó...sőt!az nagyon jó...meg a k850i, az is elég jó, de én ajánlom neked a nokia-t!az a legjobb!én arra esküszök...de nem ezekre az Nkilencvenvalahanyasokra, mert azok szintén annyi felesleges funkcióval bírnak...vagyis nem felesleges, csak egy fiatal...v egy átlag ember biztos, h nem igazán fogja hasznát venni.Én az elegánsabb telefonokat szeretem, vékony, nem túl színes, lehetőleg fekete és gyors...nekem ez jön be...legyen rajta jó kamera, bővíthető memória, mert telenyomom zenével...és főleg legyen NOKIA :D
A második válaszadó elég szép hülyeségeket írt :D
A Sonyericsson a legjobb! Tele van jó gyári cuccokkal, nem drága, jó minőségű, és nagyon okos.
A joystick-os témáról annyit, hogy ha vigyázol rá nem romlik el, ráadásul már 2-3 éve nemigen gyártanak joystic-os Sonyericsson-t.
Nekem 8 éve van telefonom, csak Sony-m volt eddig! A 8 év alatt 6 telefonom volt, és mindegyikben volt valami új, pedig előtte azt gondoltam h ennél jobb már nem lehet, és mégis. Annyira jó, hogy mást nem is vennék és sosem volt velük semmilyen nagyobb gondom.
Én a W995-öt illetve a W705-öt ajánlom nagyon jó kis telók. De ha szétnézel a SE weboldalán ott biztos találsz egy jót magadnak :D
Amm az érintőképernyősöket miért nem kedveled?
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!