Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Pókerrel kapcsolatos kérdés....

Pókerrel kapcsolatos kérdés. (? ) többi lent

Figyelt kérdés

PokerStarson játszottam. Ász, Kettes, hármas, négyes, ötösöm volt. Pakolgattam a téteket mert hát meg van a sorom.. Erre egy másik gyerek vitte a potot egy párral...

Másnap, megint játszok. Eldobtam már a lapjaimat, nézem a többieket. És a ki nyert mivel nyert? Ász, kettő, három... stb.

Most akkor ez, hogy is van? Nem igazán értem sajnos :S

2010. nov. 17. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Megnyugtathatlak, hogy nincs semmilyen hiba a rendszerrel. Mondjuk így, ahogy leírtad a problémát, nemigazán tudok mit mondani, hiszen 1000nyi lehetőség lehet. Jó lenne tudni, hogy milyen lapok voltak a Te kezedben és milyenek az asztalon.

Tegyük fel pl:.

Nálad: A J

Ellenfél : 6 6 (vagy bármilyen másik páros, ahol az egyik 6-os)

Asztalon : 2 3 4 5 K

Így ugye neked sorod van (A 2 3 4 5), ellenfelednek viszont (bár ott a hatos pár) szintén sora van, viszont magasabb ( 2 3 4 5 6 ), hiszen a sornál az számít, hogy kinek van sora magasabb zárólappal. És mivel az ász a sor elején van, így az a legkisebb értékű.

Nálam is fordult már elő, hogy először nem vettem észre, hogy miért is nem nyertem.

Remélem tudtam segíteni.

Dante

Nálam is fordult már elő, hogy

2010. nov. 18. 09:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget. De pont az a problémám, hogy nekem sorom volt. Ász, kettő, három.... Biztos voltam benne, hogy nyertem. És a végén kiírja a kis ablakban a rendszer, hogy a nyertesnek milye volt, és ott ezt írta: XY nyeri a potot ezzel: 5ös pár...
2010. nov. 18. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!