Pókerrel kapcsolatos kérdés. (? ) többi lent
PokerStarson játszottam. Ász, Kettes, hármas, négyes, ötösöm volt. Pakolgattam a téteket mert hát meg van a sorom.. Erre egy másik gyerek vitte a potot egy párral...
Másnap, megint játszok. Eldobtam már a lapjaimat, nézem a többieket. És a ki nyert mivel nyert? Ász, kettő, három... stb.
Most akkor ez, hogy is van? Nem igazán értem sajnos :S
Megnyugtathatlak, hogy nincs semmilyen hiba a rendszerrel. Mondjuk így, ahogy leírtad a problémát, nemigazán tudok mit mondani, hiszen 1000nyi lehetőség lehet. Jó lenne tudni, hogy milyen lapok voltak a Te kezedben és milyenek az asztalon.
Tegyük fel pl:.
Nálad: A J
Ellenfél : 6 6 (vagy bármilyen másik páros, ahol az egyik 6-os)
Asztalon : 2 3 4 5 K
Így ugye neked sorod van (A 2 3 4 5), ellenfelednek viszont (bár ott a hatos pár) szintén sora van, viszont magasabb ( 2 3 4 5 6 ), hiszen a sornál az számít, hogy kinek van sora magasabb zárólappal. És mivel az ász a sor elején van, így az a legkisebb értékű.
Nálam is fordult már elő, hogy először nem vettem észre, hogy miért is nem nyertem.
Remélem tudtam segíteni.
Dante
Nálam is fordult már elő, hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!