Milyen ceruzával rajzolják az ilyen képeket?
Figyelt kérdés
Annyira tetszenek az ilyen sötét tónusú rajzok, én is szeretnék ilyet rajzolni, csak nem tudom, milyen cerkával lehet ennyire erősen rajzolni. Légyszi segíts!!!:)
2010. nov. 16. 20:26
1/5 anonim válasza:
Ezt valszeg sehogy nem rajzolták. :D Ez képszerkesztő progi és grafikai kép effekt, annak is elég gyenge.
Amúgy sima grafittal, rajzolni a B-sek a jók, minél nagyobb a szám, annál puhább. A tónusozáshoz meg használj grafitrudakat. Bármelyik nagyobb íroszerboltban találsz. :D
2/5 A kérdező kommentje:
kösziköszi:)
2010. nov. 17. 22:16
3/5 anonim válasza:
neeem!! az ilyeneket szénceruzával szokták rajzolni, ** azzal nagyon jóól lehet!!!
4/5 anonim válasza:
Első válaszoló. ilyet lehet rajzolni olaj festékkel. szénceruzával. Ráadásul még sima Grafittal is ha ügyess az alkotó!
5/5 anonim válasza:
én ezt egy sima rotringgal csináltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!