Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vizipipát vehetek ha még...

Vizipipát vehetek ha még nemmúltam el 18?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 14:54
 1/5 anonim válasza:
Elvileg vehetsz, igen, ajándéktárgynak minősül. De dohányt már nem vehetsz bele. Szenet nem tudom.
2010. nov. 13. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Anyám borogass, mi a gyíkért kéne a szénvásárláshoz 18 felettinek lennie, ne legyél már hülye. Amúgy meg dohányt is minden kisebb boltban kiadnak, legalábbis velem még sose kötekedtek emiatt, pedig lány is avgyok és hiába múltam el 18, nem mindig nézek ki annyinak :D
2010. nov. 13. 15:56
 3/5 anonim válasza:

Akkor olvass vissza légy oly kedves Te lány! "Szenet NEM TUDOM." Mielőtt leszólsz, tanulj meg értelmezni, köszöntem!

És ha elmúltál 18, akkor miért örülsz, hogy valahol kiadják 18. életévét be nem töltött személyeknek? Az üzlet baja, Én leszarom. :]

2010. nov. 14. 08:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha neked azon gondolkodni kell, hogy szenet vehet-e 18 év alatti, ott nálad vannak súlyos bajok.
2010. nov. 14. 13:04
 5/5 anonim válasza:
Simán!
2010. dec. 16. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!