Miért volt irritáló egy ország számára annak idején Tóth Lüszi? Szerintetek?
Nekem van tippem, de először a ti véleményeteket várom. Nekem is irritáló volt, aztán rájöttem, hogy miért. Most, hogy átalakították, még irritálóbb szegény, de ezzel is igazolni látom a sejtésemet. Annak idején és most is rengetegen támadják a neten. Ők az anyukájával pedig ezt nem értik, hogy miért van, mert valóban nem akarnak rosszat, csak... Na és itt a nagy kérdés, hogy miért?
Ti mire tippeltek?
nekem régen is ellenszenves volt,mert nagyképúű volt. Azt hitte magárül h vki mert bekerült a megasztárba,el volt szállva magától nagyon.
Patai Anna hiába fiatal ő nem irritál úgy mint anno Lüszi,ő sokkal szimpatikusabb
Oké, akkor elmondom az én tippemet, amit én éreztem rajta:
Akkor: az anyukája nagyon a szoknyája alatt tartotta, amit ő láthatóan meg is szokott-azt hitte, hogy úgy ő védettebb-ergo abszolút nem lehetett közösségi ember-külön párost alkottak az anyukájával-ebből kifolyólag nagyon érezni lehetett rajta az anyukáját-így olyan lett, mint egy elkényeztetett kis különc
Most: ez megerősödött-most tudja is, hogy neki sok mindent lehet-és mivel mindig védték, azt hiszi, hogy ő nem hibázik, hanem az egész ország hülye-még mindig érezhető, hogy nemigen lehet közösségi ember, védett burokban ül.
Mondom, ez csak tipp. Nem biztos, hogy igaz.
http://www.youtube.com/watch?v=fpMubeK0TW4&feature=related
előző is én voltam. ezek után egy Lüszi klipp.... túl sokat képzelt magáról, ez a klipp is bizonyítja. pedig jó hangja volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!