Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért volt irritáló egy...

Miért volt irritáló egy ország számára annak idején Tóth Lüszi? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Nekem van tippem, de először a ti véleményeteket várom. Nekem is irritáló volt, aztán rájöttem, hogy miért. Most, hogy átalakították, még irritálóbb szegény, de ezzel is igazolni látom a sejtésemet. Annak idején és most is rengetegen támadják a neten. Ők az anyukájával pedig ezt nem értik, hogy miért van, mert valóban nem akarnak rosszat, csak... Na és itt a nagy kérdés, hogy miért?

Ti mire tippeltek?

2010. nov. 12. 18:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Irtózatlan szar hangja lett régebben legalább volt valami hangja de most pfff elég szánalmasan vinnyog,na meg az a klipp:))))
2010. nov. 12. 18:53
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
Én nem néztem egyik műsort sem, de az ilyen tehetségkutató műsorokban azért irritálnak a kisgyerekek, mert nem oda valók. Ez a felnőtteknek szól, a kisgyerek tanulgasson csak még otthon énekelni, de elsősorban iskolába járjon, tanuljon, játsszon, ne felnőtteskedjen. Egy ilyen gyereknek, mint ez a kislány ezek a ruhák, ez a frizura, ennyi smink borzalmasan áll. Basszus, tizenkevés éves, hol élnek a szülei??
2010. nov. 12. 18:59
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

nekem régen is ellenszenves volt,mert nagyképúű volt. Azt hitte magárül h vki mert bekerült a megasztárba,el volt szállva magától nagyon.

Patai Anna hiába fiatal ő nem irritál úgy mint anno Lüszi,ő sokkal szimpatikusabb

14/19 A kérdező kommentje:

Oké, akkor elmondom az én tippemet, amit én éreztem rajta:

Akkor: az anyukája nagyon a szoknyája alatt tartotta, amit ő láthatóan meg is szokott-azt hitte, hogy úgy ő védettebb-ergo abszolút nem lehetett közösségi ember-külön párost alkottak az anyukájával-ebből kifolyólag nagyon érezni lehetett rajta az anyukáját-így olyan lett, mint egy elkényeztetett kis különc

Most: ez megerősödött-most tudja is, hogy neki sok mindent lehet-és mivel mindig védték, azt hiszi, hogy ő nem hibázik, hanem az egész ország hülye-még mindig érezhető, hogy nemigen lehet közösségi ember, védett burokban ül.

Mondom, ez csak tipp. Nem biztos, hogy igaz.

15/19 A kérdező kommentje:
Patai Anna azért szimpatikusabb, mert ő közösségi ember, nemcsak magával foglalkozik, jött-ment ott köztük, és nem volt elszállva magától, hogy milyen tehetséges. Szívből és hobbiból énekelt. Persze, meg akarta nyerni, mint mindenki más, de nem "alanyi jogon", hogy márpedig ő megérdemli, mint Lüszi.
2010. nov. 12. 19:03
 16/19 anonim válasza:
2010. nov. 12. 19:38
 17/19 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=fpMubeK0TW4&feature=related

előző is én voltam. ezek után egy Lüszi klipp.... túl sokat képzelt magáról, ez a klipp is bizonyítja. pedig jó hangja volt

2010. nov. 12. 19:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert kárörvendőek az emberek és irigyek a szépségre.
2012. jún. 26. 07:55
 19/19 anonim válasza:
Tudom h régi de...Én egyszerűen el sem hiszem,hogy lehet egy ember ilyen undorító viselkedésű a másikkal...Könyőrgöm ha nem tetszik a klipp akkor sem kellene róla így beszélni,Lüszinek ez hogy esik szerintetek? Oké hogy nem tetszik a klipp rendben,de ártott neked valamit amiért lenne okotok így beszélni róla? Válasz sem kell tudom hogy nem..Ennyi rosszindulatú ember,ti vagytok szánalmasak akik így beszéltek róla,ugyanis Lüszi egy nagyon értékes,tehetséges aranyos lány,aki szép is :) És "kedves" szidalmazók,örülnétek csak fele ilyen jó hangnak mint Lüszi.Csak nézzetek utána,hogy anno a mentorok mit mondtak neki,ámultak bámultak hogy oda ment egy kicsi lány és olyan hangott mutatott h elképesztő(egyébként szerintem különleges hangja van) ja meg van határa az irigységnek is.
2017. nov. 6. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!