Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Steam vissaztartja az eladni...

Steam vissaztartja az eladni kívánt cuccaimat, hogyan tudom ezt kikapcsolni?

Figyelt kérdés
Nemrég telefonváltás miatt telefonos steam guardot átváltottam, és azt írja hogy emiatt van, de valahogy ki lehet kapcsolni nem? nem szeretném feleannyiért eladni 15 nap múlva a cuccokat

tegnap 11:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Annyit még hogy telefonra ugye jött a jóváhagyás elfogadó üzenet, jóváhagytam mindet amit oda rakott, és berakta várakozásra
tegnap 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet kikapcsolni, ez a te biztonságod érdekében van. Ha ellopná valaki a hozzáférést és felrakná a saját telefonjára a guard-ot, akkor azonnal ki tudná rámolni a profilodat ha a rendszer nem tartaná vissza 2 hétig a tranzakciókat. A felhasználási feltételeknek az is része, hogy ellopott tárgyakat nem térítenek vissza, így ha vissza is kapnád a fiók hozzáférést, a tárgyait végleg elvesztenéd ilyen esetben (ami adott esetben több száz vagy ezer eurós értékű is lehet).

Ezért van az, hogy ahányszor új készüléken állítják be vagy kapcsolják vissza, mindig lesz rajta 15 napos várakoztatás a biztonság kedvéért. Ezt nem fogod tudni megkerülni sehogy.

tegnap 11:13
 3/6 A kérdező kommentje:
jaj de jó... amikor meg rámolták a fiókomat akkor meg sehol nem volt ez a rohadék steam...
tegnap 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Többféle csalás van. Ha sikerül ellopniuk a guard hitelesítést, akkor azzal jóváhagyják a lopást várakoztatás nélkül is. Az nem a rendszer hibája, ha bedőlsz egy ilyennek (pl. feltört ismerőstől chaten kapott scam link, vagy steam API belépésnek álcázott adathalász egy skin csere / szerencsejáték oldalra, és még van egy tucat hasonló).
tegnap 12:07
 5/6 A kérdező kommentje:
nem nyomtam rá semmire, egy játékhoz töltöttem le pár modot, valószínűleg abban volt valami. steam guardot nem lopta el, de nem is kaptam visszaigazolási kérelmet olyan tárgyakra, amikre most pl kaptam. mindegy is, kérdésemre a választ megkaptam, köszönöm.
tegnap 12:21
 6/6 A kérdező kommentje:
és ez egyébként el fog tűnni valamikor? mert így nem igazán tudom eladni a tárgyaimat.
ma 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!