Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért csípi a vízipipa füstje...

Miért csípi a vízipipa füstje a torkomat?

Figyelt kérdés

Üdv!

A kérdésem nem arra irányul, hogy azért mert, egészségtelen, káros, stb...

A praktikai kérdésekkel kapcsolatban érdeklődnék, ugyanis nem tudom mi lehet az oka annak, ha az egyik vizipipám füstje nagyon "finom", a másikét, pedig szinte képtelen vagyok ugy beüzemelni, hogy ne marja a torkom.

Nem gondolom hogy egy ilyen egyszerüen muködő eszköznél számít az elkészítés pontossága, vagy mégis?

Vagy ha a dohány miatt lehet, akkor milyen dohányt javasolnátok, ami minőségi?

Köszi a válaszokat előre is.

2010. nov. 8. 11:58
 1/4 anonim válasza:
Arra tudok gondolni amikor a dohány "elszenesedik" vagyis a szén elkezd szétmállani és beszívod a kerámián keresztül.Vagy az is lehet hogy a dohány nagyon erős.Nekem is volt egy tömésem negro+kókusz hogy kaparta a torkomat, ez azért lehet mert erős a dohány, túl édes és azért kapar.Próbálj ki más márkából ugyanazt az "ízt".
2010. nov. 8. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig lehet hogy szimplán kiszáradtál igyál sok folyadékot közbe :)
2010. nov. 26. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:
A cső elhasználódása is okozhatja. Minden használat után alaposan el kell mosni a pipát, de még így is érdemes néhány havonta új csövet venni. Ugyanis a füst+vízpára tönkreteszi a belsejét, olyan, mintha a fa rohadna.
2010. dec. 1. 06:44
 4/4 anonim válasza:
Rossz minőségű a dohány, nem elég nedves, túl nagy hőt kap. Sok minden okozhatja a problémát. Én öreg motoros vagyok és mostani tudásommal sokkal jobb ízt és kb dupla annyi füstöt tudok kicsikarni pipázáskor mint anno. Fórumokon olvass utána a trükköknek!
2010. dec. 2. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!