Allee - Zara bezárt van erről infótok?
Én külföldön vagyok ezért nem tudok beugrani megnézni az unokahugaim mennének, neten teljesen ellentétes infók vannak arról végleg
bezárt - e [ és azért nem sűrűn szokott 1-1 márka kivonulni bev.központból szóval konkrét infó jól jönne... ]
Természetesen néztem pl az Allee oldalán ott azt írja nyitva, Google vélemények - névjegy : minden nap zárva csak kedden lesz nyitva ez talán a legfurcsább infó, ismerős volt Plázán belül tegnap azt mondta zárva volt, de idős simán keverhette másik üzlettel, Zara oldalán nem hozza fel, mint létező boltot stb. Allee számát hívták a lányok nem vették fel, de abból kiindulva ott még reggel ahogy említettem az volt nyitva változatlanul ahogy eddig abban sem vagyok biztos naprakészek szóval ha esetleg vki éppen mostanában van arra írja már meg nekem legyen kedves mi a helyzet.
Ha más nem kerületen belül mondtam nekik menjenek Etele Pláza Zarába, de vidékről mennek a fővárosba ők azért még nem " rutinos" utazók szóval nem pörgetném meg őket 5x fővároson belül. :) nyilván csak ezért központi kérdés amúgy nem lenne az.
Tudom ez nagyon oldschool, de mi lenne ha felhívád telefonon az Allee info vonalát???
Ha esetleg egy telefonhívás derogál, mert élő emberekkel kell beszélni, akkor írhatsz is.
Info Pont
+36 1 372 7208
info@allee.hu
Tízes skálán mennyire érzed cikinek, hogy nem tudod értelmezni, amit olvasol aztán még be is szólsz? Fussál neki újra barátom.
Szerencsére privátban már megírta a választ egy Zara dolgozó, de mindig van egy ilyen alacsony IQ - val rendelkező maki itt megszoktuk. Puszillak
mert ha egyszer nem veszik fel akkor game over?????
zsenik gyölekezete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!