Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mága Zoltán délután 2-kor...

Mága Zoltán délután 2-kor kezdődő Újévi koncertjére mennyire alkalmi öltözék illik?

Figyelt kérdés

Tudom,fura a kérdés,de számunkra fontos. A délutáni előadásra kaptunk tiszteletjegyet. Az estit közvetíti a tv,az a nagykoncert. (Nekünk persze ez is az)

Fogalmam sincs mit vegyünk fel,hogy se túl,se alulöltözöttek ne legyünk. Természetesen alapjáraton nem hétköznapi öltözékre gondolok.

dec. 30. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tök 8, a Mága Zoltán újévi koncert az egy ilyen full proletár dolog, amiről az újgazdag sznob pronyókkal elhitették, hogy az a magaskultúra.
dec. 30. 21:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed,a Tiéd. Én meg örömmel vettem,hogy a családommal tiszteletjeggyel elmehetek.
dec. 30. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A Papp László sportarénában gyakorlatilag mindegy, mit veszel fel, hatalmas a nézőtér. Nem olyan, mint az opera vagy a zeneakadémia.
dec. 30. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Huzintsd ki magad, mert a tiszteletjegyeseket a végén felhívják a színpadra együtt énekelni.
dec. 30. 23:57
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es,nem hinném. A délutáni teltházas előadás tiszteletjegyes. Fura lenne a színpad...
tegnapelőtt 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!