Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » TOP 3 Irigy Hónaljmirigy...

TOP 3 Irigy Hónaljmirigy album és TOP 3 Irigy Hónaljmirigy-show rész?

Figyelt kérdés

Kezdem én:

Az albumok terén, bár szerintem mindegyik jó lett a maga módján, nálam viszonylag könnyen meglett a top 3. Nálam a harmadik helyre a ValóságShokk került, arra jó számok kerültek. A második nálam a Flúgos Futam, ami szerintem még az előbbit is felülmúlja. Az első helyen pedig nálam a Selejtező végzett, szerintem ott a legjobb a dalösszeállítás - nem csak kiváló számok, de maga az összeállítás is szuper. Ezen kívül azon van a kedvenc számom tőlük (a Pain paródia), valamint a Mirigy Himnusz is.

A Snassz Vegasz és a KO Média követik a sort. A Fetrengés és a Csillagok Háborognak nekem kicsit túlságosan is oldschool, a Bazi Nagy Lagzi pedig azért áll távolabb tőlem, mert nem igazán szeretem a mulatós zenéket. De a maguk módján ezek is jók lettek.

Az Irigy Hónaljmirigy-show terén már nehezebb dolgom van, mert nagyon sok van és igen jók. Ott vannak pl. a Szamárpad, Nyolckarikás Játékok, Börtönökrök, Szolid Motorosokk, Rémségverseny, Must Vagy Soha, Hotel Mentál, Becsaplak mint a Taxiórát... De végül a kiválasztottjaim:

A harmadik helyre nálam a Több Mint 3 Testőr került, mert ezt láttam először teljes hosszában. A második helyen nálam a Karatetigris 8 van, amit még videokazettára is felvettem. Az első helyen pedig, amit többször néztem vissza, mint bármelyiket, a Nincs Ki A 8 Kerék van. Szóval összegezve:

Album:

3. ValóságShokk

2. Flúgos Futam

1. Selejtező

Show:

3. Több Mint 3 Testőr

2. Karatetigris 8

1. Nincs Ki A 8 Kerék

Most ti jöttök! :)

dec. 29. 21:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!