Ha 2 fő részére fizettek elő vendéglőbe pl. szilveszterre, és egy hosszú asztalhoz adnak 2 helyet, szemben szerettek ülni a pároddal v. egymás mellett?
Én is mellette szeretem...
Ilyenkor általában zaj van, zene... Nehéz átkiabálni a szemközti oldalra pontosabban épp ez benn a pláne, hogy kiabálni kell... Vagyis a környéken mindenki fogja hallani amit beszélünk vagy egyikünk se (mi magunk sem halljuk)
Nem beszélve arról hogy órák hosszat kitartóan kiabálni ...meglehetősen fárasztó.
De a két évvel ezelőtti eset jól végződött (de jól is kezdődött).. mert megkértem ha barátnőmet hogy kérdezze meg a mellette ülő hölgyet, hogy cserélne-e velem esetleg....
Még örült is a kérésnek mert így is a párja mellé tudott ölni és tudtak sutyorogni...🙂👍
Ja úgy értem hogy ketten ültünk egy asztalnál.
És olyan is volt többször is (sváb bálokon), hogy nagy körasztaloknál ültönk 8-an.... És persze ott eleve jó volt a helyzet mert hát ott eleve is csak egymás mellett tudtunk ülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!