Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha 2 fő részére fizettek elő...

Ha 2 fő részére fizettek elő vendéglőbe pl. szilveszterre, és egy hosszú asztalhoz adnak 2 helyet, szemben szerettek ülni a pároddal v. egymás mellett?

Figyelt kérdés
Legutóbb (2 éve) szembe ültették az adott vendéglőben a párokat ...
dec. 29. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Szembe.
dec. 29. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Mellette, könnyebb sugdolózni.
dec. 29. 12:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Én is mellette szeretem...

Ilyenkor általában zaj van, zene... Nehéz átkiabálni a szemközti oldalra pontosabban épp ez benn a pláne, hogy kiabálni kell... Vagyis a környéken mindenki fogja hallani amit beszélünk vagy egyikünk se (mi magunk sem halljuk)

Nem beszélve arról hogy órák hosszat kitartóan kiabálni ...meglehetősen fárasztó.

De a két évvel ezelőtti eset jól végződött (de jól is kezdődött).. mert megkértem ha barátnőmet hogy kérdezze meg a mellette ülő hölgyet, hogy cserélne-e velem esetleg....

Még örült is a kérésnek mert így is a párja mellé tudott ölni és tudtak sutyorogni...🙂👍

dec. 29. 12:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Volt olyan bál is, hogy egyéni asztalok voltak, ott nem voltunk olyan zsúfoltan és szemben ülni is elfogadható volt... Plane még azt is meg tehettük hogy oldalvást öltünk egymás mellet úgy értve hogy kilencvenfokkal egymáshoz képest
dec. 29. 12:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Ja úgy értem hogy ketten ültünk egy asztalnál.

És olyan is volt többször is (sváb bálokon), hogy nagy körasztaloknál ültönk 8-an.... És persze ott eleve jó volt a helyzet mert hát ott eleve is csak egymás mellett tudtunk ülni...

dec. 29. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!