Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szilveszterre szeretnék...

MerACE13 kérdése:

Szilveszterre szeretnék tűzijátékhoz finálénak nagyot vásárolni ,golyó bombás tűzijátékot( pl.100mm ) hol lehet beszerezni?

Figyelt kérdés

dec. 21. 13:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
~50mm a maximum amit megvehetsz külön hatósági bejelentés és engedélyek nélkül.
dec. 21. 13:32
 2/10 anonim ***** válasza:
30%

Sporolok neked: wiiiii, bummm, tyuuuuuu, diiirr, durrr!

Vegyél inkább piát.

dec. 21. 22:08
 3/10 ulmi válasza:
100%
Azt hallottam, hogy Párkányban beszerezhető ilyesmi.
dec. 24. 11:59
 4/10 eddiboy ***** válasza:
100%
#5: Teljesen igazad van, Párkányban sok minden kapható, és nem is drága, nem olyan szigorú a szabályozás, mint nálunk. A hídon átmész, és rögtön jobbra van a tűzijátékbolt. Forinttal is lehet fizetni, és teljesen normálisan váltják, kártyával sajnos nem.
dec. 25. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Beszerezhető, de elviekben az országba be nem hozható.

Oké hogy nincs határellenőrzés, de pl. ha itthon elkapnak a használata közben akkor csúnya büntit kaphatsz érte.

dec. 28. 12:48
 6/10 anonim ***** válasza:
23%
#4: most ketten haltak meg olyan tűzijátéktól amit engedély nélkül szereztek be (nálunk nem kereskedhetnek vele, megveszi akkor a határon túlról) és működtettek. Jó, hogy vannak ezek a kiskapuk és meg lehet kerülni a törvényeket, utána meg ez a vége.
jan. 3. 13:49
 7/10 anonim ***** válasza:

1 haláleset volt. Az meg nem a termék gyártójának/forgalmazójának a hibája hogy valaki részegen használja a termékeket és valaki 1 bites a használatához.

Pl. az autókat sem tiltjuk be csak azért mert halálos balesetek történnek "általuk"...ott is a használójuk a bűnös.

jan. 3. 15:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Kettőről írnak mára:

[link]

Részegen bármilyen kis hülyeségbe bele lehet halni, ez nem mentség. Ez a két eset abban egyedi, hogy engedélyhez/képesítéshez/hatósági bejelentéshez/biztonsági eljárásokhoz kötött cuccot használtak ezek megléte nélkül.

Oké, akkor azt mondod erre, hogy ha nem ért hozzá, akkor ne vegye meg. Fölötte meg ketten nyomják a reklámot, hogy hol lehet megvenni.

jan. 3. 15:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért mert valamit "reklámoznak" még nem fognak pisztolyt a fejedhez hogy megvedd.

Az hogy másik országban hozzá lehet jutni,mert más a szabályozás, illetve át lehet hozni mert nincs határellenőrzés, az meg nem rajtunk kisembereken múlik.

De ha már ilyen van a birtokomba, akkor nem piálok amíg nem használtam fel a terméket. Elolvasom a használati utasítást. Ha nem működött el rendesen, nem megyek oda és hajolok fölé, meg b_szogatom, meg újra próbálom gyújtani,stb. Meg van erre is a procedúra, hogy mi a teendő el nem működött telep esetén.

jan. 3. 16:05
 10/10 eddiboy ***** válasza:
Én Szlovákiában is csak olyat szoktam venni, ami Magyarországon is korlátozás nélkül bármikor használható saját telken. Amikor szilveszter előtt voltam Párkányban, a magyar vevő kérdezte, hogy vajon ezt átveheti-e Magyarországra, és az eladó elmondta neki, hogy a magyar szabályozás szerint hogy és mikor használható.
jan. 3. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!