Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Pókerezési lehetőség?

Pókerezési lehetőség?

Figyelt kérdés

Van olyan klub vagy bármilyen egyéb formáció, ahol pókerezni lehet? Vagy jelképes összegű pénz alapon, vagy még inkább sport jelleggel érdekelne.

Nem kaszinót keresek.

dec. 20. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Mirage póker klubb most nyílt Kőbányán.
dec. 28. 06:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Pont az a sport jellege a pókernek hogy minél több pénzt nyerj, nem?
dec. 28. 09:31
 3/5 A kérdező kommentje:

A sport jelleget én arra értettem, hogy gondolom vannak szerveződések, ahol azért gyűlnek össze, játszanak, hogy tökéletesítsék a tudásukat. És nem azért, hogy elnyerjék egymás pénzét.

Bár lehet, hogy ez naív elgondolás.

dec. 28. 11:00
 4/5 A kérdező kommentje:

"1"-nek

A Mirage Póker Klub-ról előzetesen láttam híreket. Ha jól értettem, ugyanaz a kategória mint a kaszinók, csak náluk kizárólag pókert játszanak.

Azért én ennyire nem vagyok szerencsejáték függő, hogy kaszinókba járjak. Átlagember szintjén érdekel a dolog.

dec. 28. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez elég naív elgondolás. Éppen attól póker a póker, hogy van tét. Játékpénzzel komolytalanná válik. Illetve ilyen, hogy az embereket tanulják a pókert, csak online létezik.

Tehát ha kaszinóba vagy póker klubba mész pókerezni, akkor szerencsejáték függő vagy, de ha csak úgy, akkor már sportoló? :DDD

dec. 29. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!