Régen miért gyüjtötte mindenki a porcelán állatfigurákat?
Figyelt kérdés
dec. 18. 18:46
2/6 anonim 

válasza:

Mi az, hogy mindenki? Én sosem gyűjtöttem.
3/6 A kérdező kommentje:
Jó, akkor így kérdezem: Miért gyüjtötték régen és még sokan ma is a porcelán állatfigurákat?
dec. 19. 05:56
4/6 anonim 

válasza:

Mi az, hogy porcelán figurákat? Én az üvegfigurákat gyűjtöm.
Amúgy az emberek jó részében van egy ilyen vágy, hogy ha tetszik neki valami, és persze nyilván, ha elérhető számára, akkor abból szívesen összegyűjt egy készletet. Mert arra úgy jó ránézni, ad egy ilyen teljességérzést, megelégedettséget az embernek. Lehet ez egy könyvgyűjtemény a kedvenc írónktól, egy Herendi porcelánkészlet, régi pénzek, bélyegek, ólomkatonák, porcelánfigurák, achievementek egy számítógépes játékban, sportkártyák, stb.
És hát a porcelán figurákból sokféle stílus létezik, így a többség tud neki tetszőt találni, és az áruk se szokott olyan húzós lenni, emiatt sokan megengedhetik maguknak.
5/6 Kedves Vezető 

válasza:

Talán mert gyüjtötték, mint hobbi
6/6 anonim 

válasza:

Otthonosabbá teszi a teret. Egyébként miért gyűjt bárki bármit? Mert örömet okoz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!