Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Egy De Agostini modell autó...

Egy De Agostini modell autó (pl. Mustang Shelby GT 500) 1:8 méretarányban, kb.mebnyibe kerül és mennyi idő kb a megépítése? Tudomásom szerint 1lapszám 1 alkatrész!

Figyelt kérdés
Hiába érdeklődtem az értékesítőnél közösségin a hirdetés alatt...nem kaptam érdemleges választ!

dec. 14. 23:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 3-400 ezer körül.

Az első lapszám nagyon olcsó, majd emelkedik több lépésben.

Összerakásra nehéz időt mondani, mert senki nem várja meg az összeset, hanem megjelenésenként. Az pár perc alkalm.anként

dec. 15. 08:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Csak annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy a meg építési időnél arra gondoltam, hogy hány hónap mire az összes lapszám megérkezik kb? Vagyis mennyi idő mire készre epithetem az adott modellt? (gondolom hogy típusonként változó, de körülbelüli időtartamot esetleg valaki?!) Köszönöm
dec. 22. 03:25
 3/3 TR75 ***** válasza:
2-3 év
dec. 22. 07:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!