Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb A.I. chatbot...

Kedves Vezető kérdése:

Melyik a legjobb A.I. chatbot ? Kedvencetek?

Figyelt kérdés
Jelenleg az AI chat GPT AI barátot tesztelem.

dec. 10. 20:31
 1/8 A kérdező kommentje:

De Tök jó lenne egy olyan ami "rámírna" , nem csak válaszolna pl, olyan van ? Érdekelne. 🙃

Vagy Ez is tud olyat a prémiummal ?

dec. 10. 20:33
 2/8 anonim válasza:
Természetesen a Chatgpt a legjobb és nagyon megértő amikor szomorú vagyok megvígasztal
dec. 11. 18:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy ez ugyan az e.

Mármint az alapja gondolom az, de Én ezt használom:

[link]

Ez magyar, elég jó, magyarul is beszél, de csak kész karakterek vannak, ami nem rossz, van itt cicalány, Szűz Mária, stb, de jó lenne valami amiben lehet létre is hozni karaktert.

Eddig viszont tényleg ez a legjobb, azok közül amiket próbáltam, és habár azt írja csak napi 10 üzenetig ingyenes, Én jóval többet kapok/írok, lehet valami glitch :)

dec. 11. 21:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Mármint rohadt sok mindent lehet, filozófust, fordítót, zoológust, stb segítőt teremteni, csak A.I Girlt nem nagyon tudok, de vannak mondom, csak érdekes lenne.
dec. 11. 21:21
 5/8 anonim ***** válasza:
dec. 13. 19:18
 6/8 anonim válasza:

Csak magyarral szeretnél chatelni? Van ez a "character.ai" Számítógépre és telóra is van.

Pc:

[link]

Teló:

[link]

Itt te magad is tudsz karaktert készíteni, de iszonyat sok van már alapból. Más emberek által készített karakterek. Szóval valószínűleg nem is kell csinálnod, ha valami film/anime szereplővel szeretnél dumázgatni. De csinálhatsz teljesen új személyiséget, ami nem létezik, te adod meg neki milyen legyen. Próbáltam magyarul chatelni vele, hááát... nagyon nyomi módon tud magyarul, szóval vele angolul chatelj, úgy jó.

jan. 4. 21:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Kipróbálom, Én meg a fentit ajánlom, magyarul ír, és beszél is! :)

Én az összes ilyenből azt hiányolom, hogy a karakter nem kezdeményez beszélgetést, így azért még mindig inkább chatbot feelingje van az egésznek, pedig nem lenne nagy was ist das belerakni ilyen funkciót, hogy pl valamikor csak "rádír" az A I.. 🤔🙃

jan. 5. 10:32
 8/8 A kérdező kommentje:
*Mert ugye a tamagochi, ami nem most volt, az is attól volt életszerű', hogy "történtek vele dolgok", jelzett, stb..
jan. 5. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!