Miért nem mutatja a kommentemet a Youtube egy videó alatt?
Figyelt kérdés
Nincs benne csúnya szó, nem veszekedés, nem kényes téma, nem érint kisebbségeket, szóval elvileg kizárva, hogy valamilyen szón akadtak volna fenn. Másodjára még jobban át is fogalmaztam, de mintha automatikusan törlődött volna. Kár, mert így olyan, mintha magát az értelmes párbeszédet akadályoznák direkt.dec. 8. 12:40
1/6 anonim válasza:
1) Vannak szavak, amiket nem engedélyez.
2) Egy adminnak jóvá kell hagynia.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezeket én is ismerem, de konkrétan ebben semmi kényes szó nem volt ténylegesen. 😮 Az előtte lévő kommentem azonnal kikerült.
dec. 8. 12:57
3/6 Kedves Vezető válasza:
Ezért nem ér semmit a véleményed, ha a csatorna adminja csak a nekik tetszőt engedi közzétenni/tartja meg.
4/6 A kérdező kommentje:
Borzasztó elkeserítő, lassan már az időjárásról sem lehet beszélgetni. 🙁 Egy dolog, hogy politikai témák alatt cenzúráznak, de már a totál semleges témáknál is, mint a zene / zenészek? Agybaj...
dec. 8. 14:37
5/6 Kedves Vezető válasza:
Persze hogy nem.
De nem mindenki fogkalkozik ezzel, viszont akiknél csak pozitív komment van, az elég gyanús
6/6 Kedves Vezető válasza:
*Régen a Facen is volt diskike, ma nem nagyon van szabad vélemény, kúltúráltan sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!